Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen!
Zoli, Te már jártál Tasinál ?
KB 5 éve az összes motoromon ilyen van.Lenyomtam már vagy 40-50000 km-t velük.

Egy 11 villáskulcs és valami sima 11 mm-es átmérőjű acél rúd kell hozzá.Más nem.Én 11-es fúrószárat használtam.
Ellentartani kell.
Más nem csak egy kis kézügyesség.
Vigyázz a fém sodronyrész szálaira.Szúrnak mint a rosseb.
És elvágni én mini hasítótárcsával vágtam.A fogó összenyomta elég rendesen.
mi most rendeltünk nagyvasról ilyen házilag szerelhetőt, jövőhét végén jön meg leírom majd akkor a tapasztalatot. De itt írták már hogy teljesen jó
Hi, Foglalkozott valamelyikőtök fém fékcső készítésével? megoldható ez házilag? Gondolom ha megveszem a fékcsövet méterben meg egy roppantó szerszámot akkor olcsóbb... de ezt csak laikusként gondolom...
Hát nem, de kérdés az első vagy a második utánam vajon mennyivel vette? (visszatekerés)
5 év alatt egy 20-as.
nem szaggaták az istrángot.
A béka lett belőle 2008-ban.
Hány éve?
55-öt ír a gazda...én valami 36-tal adtam el illetve számíttattam be.
Km mennyi van benne?
Én is meg szoktam nézni nem eladó -e a régi.
Jé, eladó az első ezres SV-m, de jó idők voltak azok link
Szasztok!
keresek a motoromhoz hátsó tengelyt, ha lehet anyával!
sv650s k5- bontott is jó, vagy ha van valakinek elfekvőbe otthon, lecsapnék rá......újat a legvégső esetben szeretnék venni!
Előre is THX
Kelle.hu vagy solvart KFT-nél szerintem akad igen faja utángyártott 15 rugóért.
A bontott olyan mint a tied.Vagy jó vagy nem.
Ha akadna esetleg valakinek egy eladó feszszabályzója, érdekelne.. ;) (kiskojikukacgmail.com)
Szerencsére nekem nem került pénzbe. Így az ár-érték aránya számomra kimagasló
fogyi övként feleennyiért megkapod
Egyébként ilyennel rendelkezem
Ezt ruha (póló vagy pulóver) fölé kell (szoktam) felvenni, a kabát alá, így nem tud mihez tapadni. Csak azért nem mászik el, mert passzentos.
Csak akkor mászik el amikor a billenős garázskaput csukom le... mondjuk ha magasabbra nőttem volna nem kéne nyújtózkodni

Egyébként meglepően meleg.
A neoprén tapad mint az olcsó űrruha.
köszi. Nem csinál olyat, h felcsúszik és elmászik onnan, ahová eredetileg fölvetted?