Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Természetesen, na meg az sem mindegy hogy mi hogy viselkedünk a rendőrrel. Ez a társaság most pont egy sportmotoros es hangos csapat volt
Biztos számít a motor stílusa is... engem például nem szoktak basztatni, pedig ezt az évet teljesen, és a tavalyit is javarészt 3 karakteres rendszámmal húztam le. Rá se rántanak.. csak egy túramotoros, aztán már néznek is máshová
Honnan fogom megtudni hogy mikor értek ide ?
Elég gyakori hogy a kipufogoert elveszik a forgalmit nalunk. 2tarsunk ment el előttük es ok mondtak hogy ez bizony az a rendőr aki rendszeresen gyűjti a forgalmikat.
Sziasztok!
Van egy 2000-es èvjáratù 650 S em ès az a problèmám vele hogy valami
leszìvja az aksim. Nem règ vettem bele egy aksit mert azt gondoltam csak az adta meg magát de nem bìrta csak másfèl hètig. Elèg gyorsan semilyen elöjel nèlkül leállìtás után ujra akartam indìtani ès már nem forgatta meg rendesen az önindìtót. Eddig egyszer feltöltöttem de egy este alatt leszivta valami. Mèrtem is hogy van e töltèse a motornak de az van ès jo is. Sajnos èn csak enyit èrtek az elektronikához kb. Azt
szetetnèm megkèrdezni hogy volt e valakinek ilyen problèmàja ezel a tipusal illetve ezt hogy lehetne megoldani.
Itt most leszakadt az ég....remélem holnap nem vizes úton kell csúszkálni....
Helló.
Ha valakit érdekelne itt Balatonlellén eladó eme GoPro kamera,egy fényképész emberkétől!
55 ezer ft.
Érdeklődni: dolcezig@gmail.com
Nem, ahhoz át kéne írni...majd elmondom holnap.
Merre voltak azok a rendőrök és honnan tudod,hogy motor forgalmit gyűjtögettek,ha ti elkerültétek őket.Egyébként itt a fórumozók közül elvették már valakinek a forgalmiját a kipufogó miatt?Csak kíváncsiságból kérdezem,mert az enyém sem túl szabályos.
Fyi: Nálunk most kezdett el szakadni ( Halásztelek ).
Szia.
Sajnos nem tudok a kormányról semmit,mert ezzel vettem a motort és még a márkája sincs ráírva.De azt tudom,hogy ahogy lesz egy kis pénzem rögtön lecserélem,mert valami rohadt kényelmetlen.A színéről meg ne is beszéljünk.Amikor hornetem volt azon is egy ilyen széles kormányom volt,pazzaz,na attól soha nem fájt a csuklóm,úgyhogy ezt is valami olyanra fogom cserélni.
hát pedig asszem megyek
Biztositozni.
Az első csapatnak nem adtam oda...na azok voltak érdekesek, nem fémkereskedők hanem épp ellenkezőleg, megjelentek egy új szép nagy bömössel és 4 jólfésült börtöngyúrt darab ugrott ki belőle, csak néztem, hogy mi a fasznak nekik ez a szar amikor bármelyikük pólója többet ért nála....nem lett üzlet a kút kamerái és lámpáinak fényében, de megtudtam, hogy miért kelhetett volna nekik a jó kis skodri....
a rutin meg az évek
Nem jártak itt....a város másik végén találkoztam velük.
Úgy lesz, mindenáron el akarták vinni még tegnap, de csak hétfőn reggel adom oda és azonnal lejelentjük.
ami még necces ha körülnéznek a portán hogy mi az ami mozdítható, egy pár éjjel nem aludnék túl mélyen
Szinesfémkereskedő?
Azé hétfőn leadnám az adásvételit az okmányban.
teletankolva 10k-ért jó üzlet volt bárkinek
Majdnem úgy adtam fel a hirdetést, de mégsem...mondjuk a jelentkezők hada nem kell mondanom ki volt...

Fizettél érte?
Vazz, úgy fest eladtam a skodát....azt a tömeget akik rárepültek az nem igaz....ahogy feladtam az első 5 percben 3-an és estig vagy 40-en hívtak.... ....viszont egy kissé szürreális futó nem vásárlásom volt....
Szia!A kormányt hol vásároltad mi a márkája?

Indulás-cél a reszortom közte én csak az előttem lévőt figyelem.