Biztos számít a motor stílusa is... engem például nem szoktak basztatni, pedig ezt az évet teljesen, és a tavalyit is javarészt 3 karakteres rendszámmal húztam le. Rá se rántanak.. csak egy túramotoros, aztán már néznek is máshová
Elég gyakori hogy a kipufogoert elveszik a forgalmit nalunk. 2tarsunk ment el előttük es ok mondtak hogy ez bizony az a rendőr aki rendszeresen gyűjti a forgalmikat.
Sziasztok!
Van egy 2000-es èvjáratù 650 S em ès az a problèmám vele hogy valami
leszìvja az aksim. Nem règ vettem bele egy aksit mert azt gondoltam csak az adta meg magát de nem bìrta csak másfèl hètig. Elèg gyorsan semilyen elöjel nèlkül leállìtás után ujra akartam indìtani ès már nem forgatta meg rendesen az önindìtót. Eddig egyszer feltöltöttem de egy este alatt leszivta valami. Mèrtem is hogy van e töltèse a motornak de az van ès jo is. Sajnos èn csak enyit èrtek az elektronikához kb. Azt
szetetnèm megkèrdezni hogy volt e valakinek ilyen problèmàja ezel a tipusal illetve ezt hogy lehetne megoldani.
Merre voltak azok a rendőrök és honnan tudod,hogy motor forgalmit gyűjtögettek,ha ti elkerültétek őket.Egyébként itt a fórumozók közül elvették már valakinek a forgalmiját a kipufogó miatt?Csak kíváncsiságból kérdezem,mert az enyém sem túl szabályos.
Szia.
Sajnos nem tudok a kormányról semmit,mert ezzel vettem a motort és még a márkája sincs ráírva.De azt tudom,hogy ahogy lesz egy kis pénzem rögtön lecserélem,mert valami rohadt kényelmetlen.A színéről meg ne is beszéljünk.Amikor hornetem volt azon is egy ilyen széles kormányom volt,pazzaz,na attól soha nem fájt a csuklóm,úgyhogy ezt is valami olyanra fogom cserélni.
Az első csapatnak nem adtam oda...na azok voltak érdekesek, nem fémkereskedők hanem épp ellenkezőleg, megjelentek egy új szép nagy bömössel és 4 jólfésült börtöngyúrt darab ugrott ki belőle, csak néztem, hogy mi a fasznak nekik ez a szar amikor bármelyikük pólója többet ért nála....nem lett üzlet a kút kamerái és lámpáinak fényében, de megtudtam, hogy miért kelhetett volna nekik a jó kis skodri....
Vazz, úgy fest eladtam a skodát....azt a tömeget akik rárepültek az nem igaz....ahogy feladtam az első 5 percben 3-an és estig vagy 40-en hívtak.... ....viszont egy kissé szürreális futó nem vásárlásom volt....
Van egy 2000-es èvjáratù 650 S em ès az a problèmám vele hogy valami
leszìvja az aksim. Nem règ vettem bele egy aksit mert azt gondoltam csak az adta meg magát de nem bìrta csak másfèl hètig. Elèg gyorsan semilyen elöjel nèlkül leállìtás után ujra akartam indìtani ès már nem forgatta meg rendesen az önindìtót. Eddig egyszer feltöltöttem de egy este alatt leszivta valami. Mèrtem is hogy van e töltèse a motornak de az van ès jo is. Sajnos èn csak enyit èrtek az elektronikához kb. Azt
szetetnèm megkèrdezni hogy volt e valakinek ilyen problèmàja ezel a tipusal illetve ezt hogy lehetne megoldani.
Ha valakit érdekelne itt Balatonlellén eladó eme GoPro kamera,egy fényképész emberkétől!
55 ezer ft.
Érdeklődni: dolcezig@gmail.com
Sajnos nem tudok a kormányról semmit,mert ezzel vettem a motort és még a márkája sincs ráírva.De azt tudom,hogy ahogy lesz egy kis pénzem rögtön lecserélem,mert valami rohadt kényelmetlen.A színéről meg ne is beszéljünk.Amikor hornetem volt azon is egy ilyen széles kormányom volt,pazzaz,na attól soha nem fájt a csuklóm,úgyhogy ezt is valami olyanra fogom cserélni.
Azé hétfőn leadnám az adásvételit az okmányban.
Fizettél érte?
Indulás-cél a reszortom közte én csak az előttem lévőt figyelem.