Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

híreket mondunk.
- sírtam itt a lehet-hogy-szűk gatyámról, mára döntés született és kicseréltem eggyel nagyobbra. Nagyon rendesek voltak a shoxban, nemcsakhogy első szóra ment a csere és segítőkészek voltak, de a hozzáállás is olyan volt, mintha épp most hagytam volna ott 200k-t.
- 210km-nél bejelzett a benzin tartalék lámpa. wtf? általában 260-ig elbírja...
köszönöm a figyelmet :)
Csak megemlítettem hogy HA lesz baja van a proptech.
Várj, miért is merült fel a hibakód kiolvasás? Amúgy igazad van, a franc se akarja tudni mi baja van addig amíg megy...utána még kevésbé.
Majd ha bekrepál...............addig félek...............
Keresd meg hátha benne van.
Még nem kerestem.
Abban nem találtad a kódkiolvasást?
Nem.Nincs hozzá letölthető.
Haynes manuál van meg hozzá könyvben.
Service manualt töltöttél le hozzá? Abban elvileg benne kéne lenni ha ki lehet olvasni a hibakódot a műszerfalon.

A rally meg jó, hogy nem most van, akkor mehetünk.
1 hónap múlva lesz csak, előtte csak egy rallysprint bajnokság lesz, de az nem jár útlezárással
2009.

Amúgy a mecsekrally honlapon én NOV.8-9-et látok.De lehet rosszul.

link
Gyanítom jópofizik ....mikori is a géped?
keress rajta valami csatit amibe párat rövidre zársz lesz ami lesz alapon műszerfalra nem írja ki a hibakódot mint a yamaha vagy suzuki ?
Kollégától hallottam, hogy a hétvégén lesz a mecsek rally, ez igaz? Mert akkor lezárások is lesznek.
Csak az elektronikus hibától tartok hogy nem tudom kiolvasni computeres célprogram nélkül.
De arra meg ott a proptech.
Viszont megkérdezem hogy lehet átalakítani daytona olajnyomásos feszítőjére mert ha 20k-nként zörög ez a szar akkor gáz van.
én se vinném be hozzájuk nem azért mondtam, jó drágák is lehetnek meg kb te is ugyanazt meg tudod csinálni
Ezé nemviszem.Hogy a hülye osztálytársad túrkáljon benne.?
De az alkatrész tőlük lesz.Legalábbis a feszítő.
bandit.hu
mondtam már hogy ne próbálkozz a haverkodással
nincs is ilyen motorod hülyegyerek.. mit itt vagánykodsz... szánalmas..
vidd be a damjanich utcába
feszítő satöbbi.
Szánkózni tuti.

Amúgy nemigen.
Most még talán egy kicsit ingázok utána motor lerak és nagyszervíz.
Szinkron,szelephézag,kompresszió,Gyertyacsere,vezérm