Igen. ha előtte légkulccsal lett felnyomva úgy, hogy rosszul kapatták rá..... olyankor tengely és anya csere van.... ...ha szerencséd van akkor nem ez a helyzet hanem csak rosszul akarod levenni (mondjuk ezt nem tudom, hogy, de semmi sem lehetetlen) mindenesetre sajnos a 650-nél az anya ha a legutóbbi meghúzásnál nem jártak el megfelelően akkor magával viszi az állító alátétet is ami meg jól belehúz a villába egy csíkot...azzal nem tudsz mit tenni, sajnso így fog lejönni...
Szasztok! Cseréltem ma gumit a vason,elöl-hátul és akadt egy kis gond.a hátsó tengely anya meg sem moccan,pedig még forog a tengely,szal nincs meghuzva.ez valami önzárós anya? És a láncfeszítő cucc sincs rendesen a helyén sajnos,mert nem ugyan annál a jelzésnél áll a két oldal :'( tapasztaltatok már hasonlót?
Semmi sem birt többet mint a shoxos kesztyűm.Valami noname izé.
Igaz ikfakult és márúgy néz ki mint egy döglött borz de még birja.Simán.
Tavaly lecseréltem egy spidire és rá két hétre pofáraestem benne és kilukadt.
Úgyhogy visszajött.
En a helyedben visszavinnem, es kernem a penzem. :D
Viccet felre teve, en a shoxbol soha többe semmit. Eddig mindennel problemam voltamit tölük vettem. Kesztü 1 honap alatt szetszakadt ujjaim között, nadrad szinten szakadt varas menten. De ami a vicc, hogy a hiperszuper erös cordura kabatot megkörömkefeztem egy kicsit, es kiszöszölödött! Minösegtelen szarokat arulnak..
pont azért kellett... amúgy paszentos volt, meg körméretben úgyis nyúlt volna, de ha az ülepét rendesen felhúztam (gyk motorra ráülsz és lerakod a lábad), akkor a protektorok fölmentek a térdem fölé vagy legalábbis akartak menni és húzta a bőrömet stb. Azért kellett a nagyobb, h helyre kerüljön a prot.
Nem harapok.
A kesztyű különösen frankó
Igaz ikfakult és márúgy néz ki mint egy döglött borz de még birja.Simán.
Tavaly lecseréltem egy spidire és rá két hétre pofáraestem benne és kilukadt.
Úgyhogy visszajött.
Viccet felre teve, en a shoxbol soha többe semmit. Eddig mindennel problemam voltamit tölük vettem. Kesztü 1 honap alatt szetszakadt ujjaim között, nadrad szinten szakadt varas menten. De ami a vicc, hogy a hiperszuper erös cordura kabatot megkörömkefeztem egy kicsit, es kiszöszölödött! Minösegtelen szarokat arulnak..