Még egy megoldás lehet a "delejezés"... ...utoljára a Szinyei-Merse Pál u.-ban láttam delejezőt, de tavaly írta valaki, hogy nem halt ki a szakma és csinálják ........mondjuk akkor ez a lendkerekekhez kellett rendszeresen....
Na megnézem mert igazából megvettem már egy ideje, de még csak holnap fogom élesben használni.
Így nem tudom elképzelni mire gondolsz de tanulmányozom a táskát. Egyébként funkcióit tekintve szerintem nagyon jó.
Te meg vagy vele elégedve?
Köszi, hazaérek és megnézem én is.
De furának találom,h egy ilyen nagymúltú cég egy ennyire profi táskát hogy tud elrontani ilyen alapvető dolgot. Vicc. Ráadásul nem is olcsó.
Sziasztok, eddig csak olvastalak titeket, most írok is, hátha tudok segíteni denilnek
Én is vettem nemrég egy ilyen táskát, és előtte elolvastam pár tapasztalatot fórumokon. Az egyiken szintén panaszkodott vki, h gyönge a mágnes, aztán megfordította őket a fülekben, és jó lett. (Úgyhogy nekem az volt az első, amikor megjött a cucc, h teszteltem őket) Egy próbát megér. Nekem viszonylag jól tart, de a biztosító gurtnit azért be kell csatolni, anélkül elindul hátra (N-es gép).
Alapvetően menni akarunk ( sok szerpentinezés ), de tuti megállnánk 1-2 helyen mondjuk 10 percre pihenni és persze ha olyan van vakko fényképezni. Nagyobb megállást kajáláskor tervezek ( 1 ebéd ) és ha belefér akkor a Csorba-tónál lenne jó eltölteni 1-2 órát. De az sem lenne jó ha visszafelé már sötétben kéne jönni mert mégis csak ismeretlen táj. Épp utasbiztosítást vadászok mert hátha nem árt..
Szerintem bele.
De korán indulj.6-kor indultam legutóbb KB 620 volt és Körmendig unalmasan gyors utána meg érdekesen gyors.Viszont nézelődésre nem volt idő.Így 6-ra a szálláson voltam.
Tehát attól függ hogy sok városnézés van vagy csak menni-menni?
Nya tehát 7-től ha indulsz 7-8-ra még ha lassan csinálod akkoris otthon vagy.
akkor kukáznom kéne egy vinyót.
De kivehetőek a mágnesek. Mintha direkt cserélni lehetne, szóval nem kell hozzá táskás.
Bár most kezdtem el olvasni külföldi fórumokat, mások is szembesültek ezzel a problémával.
btw: Nincs véleményed az általam linkelt túráról?Szerinted belefér 1 kényelmes napba, vagy sok lesz?
Én sem "webáruházban" vettem.Fehérváron van kirendeltségük és egy svájci cég.Ott nem élne meg ha nem minőségi lenne.Nem kétszer használtam.A béta és a társaik "enyhén" túlárazottak.
De az is szép,h ezek szerint fordítva rakják be gyárilag?