Nem járok "webáruházba". ...csak olyat veszek meg amit előtte a kezembe fogok, megnyalok vagy akár feldugok... .....egy neves szerszámáruház boltjában vettem némi tanácsadás után.....a filléresek nem jók mert gyenge az anyaguk és beszakadhat, nekem a 0.01-os sem szakad el ha megszorul....tizenezer volt...
hát megnek megérné mert nemcsak a motorhoz lenne használva, esetleg betudnád linkelni a tiédet hogy milyen vagy esetleg egy webáruházat hogy hol lehet kapni?
Ahol jobb szerszámokat is kapni mint pl. Béta ott találsz, az enyém is az....viszont nem olcsó, megéri?... ...csak egy mérésért kidobni ennyi pénzt a fene tudja.
köszönöm szépen a segitségedet. és te akkor ezzel meg is tudtad mérni rendesen? mert olyat tudntam volna én is venni ami 5századokkal lépked felfele 0.15-0.20-0.25 de ilyenekkel nem igazán megyünk sokra
tapasztaltatok valami külömbséget K&N KN138 és HifloFiltro HF138 olajszűrő között? valóban többet ér K&N 1500 FT-al? nem tudom ezt mennyire vagy hogy lehet mérni...
üdv
Olyan kérdésem volna hogy tudna-e valaki belinkelni egy webshopból százados hézagmérőt, mert én nem nagyon találtam . Télen megszeretném mérni a kis sv szelephézagait ahhoz kellene.
Sziasztok!
Pénteken ezt a kört tennénk meg: http://t7.hu/0pml
Szerintetek belefér 1 napba?Goggle szerint 10 óra én abban bízom,h ennél ez azért kevesebb. Persze a legjobb az lenne ha meg tudnánk állni párszor fényképezni, legalább 1x enni ( a Csorba-tó előtt ) majd pedig elérnénk a tóig. Esetleg ez sok?
Kb fél9kor indulnánk a Nyugatitól. Azt sem akarom,h egész nap csak úton legyünk mert akkor lemaradunk sok mindenről de jó lenne a tavat is látni viszont ha választani kell akkor inkább lassabban és több helyen megállva de csak valami köztes útig eljutva...
Köszi azért az értelmes hozzászólásokat!
Nem tudom mi lesz ebből...ültem már a 2002es R6-on, és nem tűnt rossznak. A fiatalabb R6-ok borzalmasan kicsinek hatnak. Olyan mintha Simsonon ülnék. A DL-még eszembe sem jutott. Csak a Varadero 1000 (brutál nagynak tűnt), de ezrest nem akarok így újrakezdésként. Meg hát borsosabb is az ára.
Szerintem ebből már csak jövő nyárra lesz moci.
De tényleg köszi a segítségeteket. Ebben a fórumban még soha sem csalódtam.
Ahogy Zoli írta a kényelem inkább kézhossztól múlik na meg testvastagságon. Ha nem vagy testes hanem filigrán akkor kényelmes lehet egy sportgép is, én alacsonyabb vagyok, de a rövid kar és pocak kombó miatt a sportgép sőt a mostani S-s SV-m is kényelmetlen......de igazából nem mindegy? aki kényelemre vágyik tv-zen...
Mint mondtam ha hosszabb a karod mint nekem nem gáz mivel ki tudsz rajta egyenesedni de én nem tudtam.
A gáz miatt mindíg félig görnyedve kellett mennem (ami mivel alapvetően punnyadt vagyok) betett a derekamnak.Az első 50 km-en már szidtam mindenkinek az annyát aki a csutkakormánynak a közelébe ment a tervezéskor.
Biztos meg lehet szokni mindent, én se vagyok kis darab, mégis azért elmentem egy keveset SV-n :)
De ma már nem tudnám elképzelni magam 187cm-rel sportmotoron...
Amúgy a fékek és kapcsolók igen szabványosak én egy GSR-ét tettem fel SV-re de tökilyen a bandité is.Csak a csatlakozóban a sarukat kellett átvariálni.
hát tizenezreket tényleg nemére meg