Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek még olcsó plexik.

Nézz egy arai,shoei stb plexit.
Én tavasszal vettem rá plexit tízezerért. Azért az nem volt olyan olcsó. Előtte vettem egy NOX sisakot, az első út után visszatettem a dobozába.
Biztos vagyok benne.

De a carbonban nincs ilyen luxuscucc.

Viszont van amber plexi féláron.
4000-ért.
Én nagyon szeretem.
Ezt is túlértékelik.
Bár szar a látásom.
Ha kisüt lekattintom elfelhősödik vissza kanyart meg elfelejtettem bevenni.
779. Abban volt napszemüveg.
Melyik?
Nem árulhatom el az ülés árát, de nagyon olcsó volt. Ja és Marushin sisakom van.
Én huzatot fogok cseréltetni de hogy olyan trottyos deréktámaszos izét rakjak fel.

Gyári kinézet Gyári R-es színek.
És még ez is 20 rugó.

Más nem költ sisakra csak 27e-ret de kiad ülésre majd 80 rugót. vannak preferenciák az bittos.
Én is sajnáltam rá a pénzt, de meggyőzött az olcsó Tommot ülés.
Má megin ez a zselémánia.
Nekem DL van és a városban is azzal szaladgálok. Az első nap furcsa volt a másik motor után, de nagyon gyorsan hozzá lehet szokni. Most voltunk Ausztriában és nem volt panasz két személlyel sem, bár abban szerintem közre játszik a zselés ülés.
Amúgy meg ótópályán minden jó. Nagy plexivel.
Rövid a karom amitől úgy nézek ki mintha f...ni akarnék ahogy hajolok le.
Miért is vicces?
Edz,mozogj a nyeregben.
Én fel szoktam állni ami vicces ezen a motoron.
Te akartal endurot.
De legyen yamaha wr 250.
Lehet azis jobb, mert hátrébb kerül a kormány, te is hátrébb tudsz csúszni.
Nem lóerőre értettem a kisebbet. Így kinézetre nekem a DL nagy ormótlannak tűnik.
Gyengebb mint az sv.
Ezt igy konkrétan nem tudom megmondani, de 150km-t jobban birtam vasárnap, mimt két hete
Az üléspozíción is javítana vajon? Mert még a kezem csak-csak kibírom, de a seggem 100 kilométer után nem érzem
Lehet megérne egy próbát.
Az már inkább a nagy túramotor kategória, legalábbis szerintem. Valami kisebb, városiasabb lenne a cél.