Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kappa tanktáska.
20-24e ürtartalomtól fűggően plusz a karima.
Nekem bevált a kicsi.
De mindenképp próbáld rá hogy elférsz e tőle mert nem olyan hogy arrébnyomod.

Kicsi:http://www.sportmotor.hu/motor...

http://www.
euromotor.hu/news/n...

Ha nincs engedményed az euromotornál nekem van 5%-om.

A lidlis jó vót de gyengék a mágnesek az elefántfül meg leffeg oldalt és KO a zipzárja meg lassan széthulik.
Nekem ez a fajta van, anno a Lidl-ben szórták kis pénzért. Egy részen kifeslett az anyag, de azt leszámítva eddig - kopp-kopp - semmi bajom nem volt vele. Mondjuk múltkor mikor kicsit jobban megpakoltam és ki kellett bővítenem, kicsit magasabb lett és akkor már dölöngélt néha, de amúgy stabilnak mondanám.
Sziasztok! Olyan bajom van hogy a tanktáskám csúszkál az SV-mnek a tankján, pedig 6 mágnes van benne és ki lettek cserélve erősebbre de így is csúszkál ha végigmegyek egy kanyarban. Esetleg valakinek van tapasztalata olyan tanktáskával ami bevált neki? Konzolos lenne a legjobb megoldás, de annyit lehet nem áldozok rá jövő szezonra.

Köszi!
Az lehet pár dolog, meg kéne hallgatnia valakinek....
Ahol eddig tetted meg kéne lennie mindennek.Rábeszélésre kitöltenek másikat.
HILFE!
Eltünt a szervízkönyve az sv 650 n gépcsodámnak. Most kellene vinni szervízre, de papír nélkül
Magyarországon üzembehelyezett és szervizelt gépről van szó.
Van valamilyen nyilvántartás? Lehet valahonnan letölteni?
Szevasztok Srácok!

Pár hete boldog tulajdonosa vagyok egy 2004-es SV 650 S-nek, és ezalatt sikerült is beleverni bő ezer kilométert, ami alatt egy érdekes hibára lettem figyelmes. 3000-től erős búgó hang hallatszik a motortér felől, ami fordulatszámmal arányos, és bő 4-5000-es tartományig kitart. Megkínáltam a problémakört egy erős google körrel, de nem olvastam sehol hasonlót. Tippek esetleg?
Köszi
Na ezekre majd rákeresek. köszi nektek
Úgy néz ki hétvégén már nekem is sv lesz, csak ezért, hát meg mer' nem találtam, aztán hátha tudtok Ti. Illetve szeretem olvasgatni az efféle teszteket . Meg arról is amit sosem veszek, de érdekel na
Szerintem csak ellenőrzés.
Akkor már nem csak azt kell cserélni...
De komolyan? Van előírás a cserére, vagy csak az ellenőrizni kell?
Amikor megpurcan.
Halihó!

A K5 SV650 vezérmű lánc + láncfeszítő cseréje mikor esedékes? Egyáltalán cserélni kell, vagy csak a láncfeszítőt kell ellenőrizni?
hali.nemrég vásároltam egy sv 1000-et.ami eltér a gyáritól az a sportpüff,meg rakott bele az elözö tulaj sportlégszüröt.mikor jöttem haza vele a pályán már tapasztaltam hogy 140-150 között rángat a motor.azóta vettem bele gyári légszüröt,folytottam a püfögön de ugyanaz a jelenség.valakinek valami ötlet?köszi
A 28-as menobb es erosebb........akkor viszont vagy adapter vagy befogocsere kell.
Hogy mit az passz.Amit talalsz szimpatikusnak.
Ha gyari kozeli tehat nem tul magas nem tul szeles tyukbekekkel nem lesz gond.
Elferni barmi elfer.
Tudtok abban segíteni hogy 2005-ös sv 650 re szeretnék egy másik kormányt tenni mint a gyári mert törötten vettem és gyárit már nem akarok venni rá. Milyet érdemes venni 22mm vagy 28mm ha 28mm teszek rá honnan és milyen kormányátalakítót lehet rá venni. A bowdenek el fognak érni?

Valamint hátulra milyen az a legnagyobb gumiméret ami elfér 160-as van most 170-180 elférne?
Köszönöm a segítséget,majd meglesem ha végre nálam lesz a gép.Szerelő vagyok magam is,de a motor csak hobbi.Ha nem nagy fáradság leírhatnád nekem a tapasztalatodat (hodus@freemail.hu)
előre is köszönöm.
Nem írom le és nem azért mert nem akarom megosztani (magánban szívesen elmondom) csak ugye a unom a magyarázkodást, hogy ezeket honnan veszem....ha kiveszed majd meglátod, venni kell egy újat ami kb 25 rugó és a cserével jó szokott lenni.
És mi az ok,ha szabad tudni.
Első henger.Alapjáraton hallani a zörgést.
Az első hengernél?....az a feszítő szokott megdögleni egy hülye ok miatt. ...ha a második akkor az ok nem hülye hanem aggasztó...
Helló!
Folyamatban van egy 2000-es kiadású sv n honositása amit megveszek.A motornak nincs rossz hangja csak alapjáraton az első vezérműlánctól hallani zörgést.A feszítőre gyanakszom én is.Remélem a héten lepapírozzák és jobban megvizsgálhatom.A kérdésem az lenne:feszítőből újat vagy bontottat?Mi pénz?
Így van bár van adalék amit én használok, de nem erre.......a régi SV-n a feszítők szoktak megdögleni először, de később a vezető, lánc stb.....
Nem hidrotőkés , korongos hézagolású. Az adalékokat én nem használnék.Szelephézagolás és motult bele.
Sziasztok!

Egy 1999-es SV 650-el kapcsolatban kérném a segítségeteket. Ha jól tudom, akkor hidrotőkés és nálam eléggé csattognak a szelepek. Hallottam olyanról, hogy adalékot öntenek a motorolajba és járatják egy keveset (10-20 km-t), kitisztul, majd olajcsere. Mit tudtok erről?
Előre is köszi