Más.
A láncomban ha jól szàmoltam. 13e. van.
Szerintem állitani kellene egy kicsit.
Esetleg a hétvégi 'szervíznapodon" meglátogatnálak egy pillanatra !
Lenne egy kérdésem ami ugyan talán korainak tűnik, de mégsem.....hol szilvesztereztek? Illetve ha már megvan akkor semmi közöm a tényleges helyéhez csak arra gondoltam, hogy valami közös is lehetne.
Attól függ merre indulsz belgiumba...................mert ha bulgárián keresztül kellhet a dipshit féle itiner.ott kevesebb a tábla.
Ha csak úgy nyugat az irány egy gugli mapsz előzetes felderítés és GO.
Ápropó............................Hova tünt Laller?.......................remélem nem ragadt fenn a mangarton.
Nem is tudom, lehet fura lenne ha nem látnám a térképet, bár az itiner elég tud lenni, ha felírom az utak számát a gps-en meg látom éppen hol vagyok. Még nincs gps-em, csak térképpel mentem eddig. Jövőre tervben van egy Belgiumba menet, bár elég kérdéses a dolog anyagi oldala.
s a csillagok állását se felejdsd ki ,persze este, és ne legyen félhő az égen
viszek magammal mindig térképet(dobozban),de egy darab papirra feljegyzetelem a települések nevét(kissebb,nagyobb) és az út számát,reggel egy kicsit memorizálom,azt gyi,természetesen ha pihi van rá pillantok ,és előfordul,hogy eltévedek,de a motoros nem téved el,csak keresi a jó utat
Jó a téma,Zoli,Dipshit, én valahol a kettőtök között lavírozom tájékozódás terén,sokat segít a gps,de megőrülök tőle ha nem tudom hol járok pontosan,ahhoz meg kell a papírtérkép.Imádok eltévedni,olyankor fedezi fel az ember a legtutibb utakat!
De a közös gondolkodás jó ötlet amit követhet egy közös szilveszter is
motorozzunk :-)
Csak röviden ....
Más.
A láncomban ha jól szàmoltam. 13e. van.
Szerintem állitani kellene egy kicsit.
Esetleg a hétvégi 'szervíznapodon" meglátogatnálak egy pillanatra !
Lassan óvodát kell nyitni.
Há ez van.
Még van pár ezrem és kéne szervízelni a verdát.Akkor majd együtt elmélkedünk.
Jó megy a gépes.Fincsi vót ausztria.
Bár az oda vezetö útat meglehet ùgy tervezni hogy élménytúra legyen
Ha csak úgy nyugat az irány egy gugli mapsz előzetes felderítés és GO.
Ápropó............................Hova tünt Laller?.......................remélem nem ragadt fenn a mangarton.
viszek magammal mindig térképet(dobozban),de egy darab papirra feljegyzetelem a települések nevét(kissebb,nagyobb) és az út számát,reggel egy kicsit memorizálom,azt gyi,természetesen ha pihi van rá pillantok ,és előfordul,hogy eltévedek,de a motoros nem téved el,csak keresi a jó utat