Minek az?...elég itt megkérdezned....a válasz, tartósan elmegy jó messzire és vissza is jön. .......persze bizos cvan amelyik elromlik, de nem jellemző ha megkap mindent időben, olajat,stb. .........
Sziasztok!szeretnek vasarolni az svm hez gyari oldal idom szettet.esetleg valakinek van elado vagy tudna ebben segiteni azt megkoszonnem. A masik meg szeretnek dupla kidorrentot ra ebben is szivesen fogadnam a segitsegeteket!koszonom
Igazából én is azért mondtam le róla, mert elég furcsa, hogy sokat rákölt aztán egy hónap (már 2) múlva eladja. Semmit nem tudni az előéletéről, még azt sem, hogy hanyadik tulaja a gépnek. A motort állítólag abból a márkakereskedésből vette, ahol dolgozik.
Tud valaki segíteni szétszedtem a motort hogy kicseréljem a gázbowdent mert megsérült és most nem tudom az egyik bowden aminek a végén egy kis gyűrű van hová megy vissza. A karbulátoron van ez de a képen látni is.
Próbáltam is, a gazdáját is kikérdeztem, de akkor sem kerek. A motort vette 2 hónapja márkakereskedésből és a következőket csinálta meg: lánckerék+lánc csere, tank újrafújva, hasidomot vett rá, minden folyadék csere, új akksi, kipufogó dobot cserélt, pályás gumikat tett rá.
Ezek akkor sem két fillérbe kerültek, ha "okosba" oldotta meg. Mennyiért vehette ha eladja (akkor még 820-ba kínálta)?
Alapvetően jó állapotban volt, szépen ment, de a hátsó féket nem tudtam állóra fékezni.
A telósokkal az a bajom,ha kapsz egy hívást,akkor rögtön kiteszi neked a hívás infót aztán mindenképp meg kell állnod vagy felvenni,vagy kinyomni a hívást,h újra legyen térkép.
Mondtam hogy a csilli funkció nem kell csak zavar motoron.Tervezze le másodrendű utakon köztespontokon az útvonalat és ne késse le a kereszteződést.Ennyi funkció kell nekem.
A követelmény az hogy autós GPS (jelenlegi egy wayteq 770-es ez jó nekem teljesítménybe) valami tokba kell tenni.
A műanyag átlátszó rész hullámzik,karcosodik így a motoron nem kifejezetten jól látható autós gps egyáltalán nem látható.
Lehet kézzel árnyékolva nézegetni de nem egy életbiztosítás.Ha ezzel a kis árnyékolóval közvetlen látható a cucc ÉS MÉG vízálló is 40-ért az király lenne.
De ha találok emberi árban nagyképernyős vízálló/ütésálló androidos telót az se rossz megoldás.
Láthatóság,vízállóság,könnyen kezelhetőség,igo kompatibilitás a lényeg nem az hogy űrsebességgel jelezze nekem a 200 éttermet 3000 benzinkutat meg hogy hol mérhetnek online.
az lehet, de most motul hűtőfolyadék van benne, aminek a forráspontja ki van tolva. a gyertya meg brahiból lett cserélve.....
ha veszel egy új autót, hiába mondja a régi tulaj, hogy fresh benne az oil, te akkor is csak lecseréled, mert az a tuti ;)
Magyarban ilyesmit (ami ennyit tud) már veszel 5-10 ezerért csak ugye az nem vízálló. Faternak is ilyen van ami ennyit tud. Az újabb igókból nem mennek rajta a csilivili dolgok, sok funkciót nem tud elindítani. Meg hiába van rajta memória kari hely, ha azon van a program nagyon lassú. Hacsak arra kell, hogy Aból Bbe elvigyen fapados módon, meg nem kell rá egész EU térkép (mostani térképek már olyan nagoyn hogy nembiztos hogy rámegy az egész eu) akkor a célnak megfelel. Bár azt te tudod, hogy a vízállóság megér e annyi plusz píízt.
Ugyanaz a blokk.
De FR több mint 100e-el adta el az egész jó teszt.
Próbáltam is, a gazdáját is kikérdeztem, de akkor sem kerek. A motort vette 2 hónapja márkakereskedésből és a következőket csinálta meg: lánckerék+lánc csere, tank újrafújva, hasidomot vett rá, minden folyadék csere, új akksi, kipufogó dobot cserélt, pályás gumikat tett rá.
Ezek akkor sem két fillérbe kerültek, ha "okosba" oldotta meg. Mennyiért vehette ha eladja (akkor még 820-ba kínálta)?
Alapvetően jó állapotban volt, szépen ment, de a hátsó féket nem tudtam állóra fékezni.
A követelmény az hogy autós GPS (jelenlegi egy wayteq 770-es ez jó nekem teljesítménybe) valami tokba kell tenni.
A műanyag átlátszó rész hullámzik,karcosodik így a motoron nem kifejezetten jól látható autós gps egyáltalán nem látható.
Lehet kézzel árnyékolva nézegetni de nem egy életbiztosítás.Ha ezzel a kis árnyékolóval közvetlen látható a cucc ÉS MÉG vízálló is 40-ért az király lenne.
De ha találok emberi árban nagyképernyős vízálló/ütésálló androidos telót az se rossz megoldás.
Láthatóság,vízállóság,könnyen kezelhetőség,igo kompatibilitás a lényeg nem az hogy űrsebességgel jelezze nekem a 200 éttermet 3000 benzinkutat meg hogy hol mérhetnek online.
ha veszel egy új autót, hiába mondja a régi tulaj, hogy fresh benne az oil, te akkor is csak lecseréled, mert az a tuti ;)
Honda VFR800 lesz az SV650em helyett. Mi a reális ár a motoromért kb? Amennyiért el is vinnéik. Túra dobozzal együtt.
Köszönöm!