Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.
Szia.

Nem tudok többet nálatok :) Amikor legelőször megláttam a hirdetést,azonnal írtam,de semmi válasz.Az elején az is gyanús volt,hogy semmi elérhetőséget nem adtak meg.Pont motorvásárlás előtt állok,és ez az SV jó lett volna árban is.De inkább nézek egy banditot :)
hali te tudsz valami többet is erről? én is gyanakodtam h kamu annyira nem is foglalkoztam ezzel csak azért mert az egyik barátom ugyan igy vett 1 autot angliából... elöre utalta a felét és nem jött meg az auto mai napig szvaal csak ovatosan az ilyen utalgatásokkal!
Nem is értem,hogy ez most miért jó neki?!Mindegy több üzenetet nem szándékozom küldeni.Tény,hogy annyi pénzért jó lett volna a kis sv :) hodus,szerintem Te is mondj le róla,mert kamu az egész!
Sziasztok! Valakinek nem kell esetleg két D&D carbon dob, SV/TL1000-re valóak. Brutál jó hangjuk van! :)
legkésőbb 6ezerenként cserélem ha van pénz előbb
Nekem agip van benne. Semmi bajom nincs vele, váltó sem ragad semmi. A "híres" motul 2000-rel drágább literje. Olaj, olaj... Főleg ha 6ezrenként cseréled.
2000ft körül van literjük motult semmiképp nem szeretnék nincs vele tapasztalatom sem bajom csak nem szimpatikus :) akkor inkább maradok a valvolinnál, csak lassan olajcsere előtt állok és nézegetm az olajakat igy jött fel hogy halottatok-e már ezekről az olajakról
Miért kéne ismerősnek legyen ?
Azért csaló mert olcsón árulja, vagy valami konkrétat is tudsz ?
Arról gondolom nem tudlak lebeszélni, hogy még az enduró topikokba spameld, mert már megtetted.
Szóval mi a hiszti tárgya pontosan ?
Hali valakinek nem ismerős? lehet van egy csaló a kepes motoron!
Ha tényleg az van a dobozban, amit a felirat jelöl akkor egyik sem lehet szar, az a kérdés ki mire esküszik.
Helló! Én is írtam a hirdetésre egy hét után jött a válasz,ami elég gyanús.Fordítóval írták .A küldő neve:Tanger David (nouomen@yahoo.com)Ezt küldte:"Üdv.

Sajnálom a késői válasz, de én voltam a nyaralás
2004 Suzuki SV 650 S
A motorkerékpár kiváló állapotban van, nem sérült, nem véletlen.
A teljes ár 380.000 HUF (szállítás tartalmazza az otthoni cím).
Ez egy téli áron és ez a legjobb ár egy ilyen motorkerékpár.
A motorkerékpár bír(rendelkezik vmivel) magyar dokumentumok, forgalmi engedély és valamennyi dokumentum Magyarországon!
Ha érdekel, hogy megvásárolja motorkerékpár kérem, forduljon hozzám (angolul írni) .

A fordítás használata https://translate.google.hu/?h...

Tisztelettel és én várom az e-mail,"
Mennyibe kerül literjük? 2000-2500? Motul 5100-nak legdrágább helyeken is 3700 körül van az ára. Kell belőle 3 liter. Szerintem évente(egyeseknél félévente) nem pénz az a +5000Ft, és egy minőségi, sokak által bevált olajjal ketyeg. Én a helyedben nem kísérleteznék. Ettől függetlenül lehetnek azok is jók, de ez már bevált.
üdv
van valakinek tapasztalata karbis sv-be milyen lenne az eurol vagy az agip olaj? specifikációjuk jobb mint a durablend-nek.
Csak ünnepnapokon.
nemisiszó!
Sziasztok.

Van fent egy hirdetés itt az apróban egy SV 650S-ről,de semmi elérhetőség nincs megadva.Üzenetet itt küldtem,de nem hinném,hogy bárki is megkapta volna.Ma is felrakták.Mondjuk szerintem valami baj lehet vele,mert 2004-es,és csak 380 ezer!Ilyenkor mi az isten van?Hogy lehetne elérni a tulajt?
Hát akkor nagy eséllyel szelep....
Igen sportdob van. Úgy érzem egyre jobban durrog is motorféknél.
Mindig tele, csak eddig normál használatnál egyáltalán nem ette. Hazafele úton sem evett semmit belőle.
Ja?...akkor tölts bele mérés után egy kis olajat és mérj újra...ha sokkal több lesz akkor henger-dugó-gyűrű, ha nem sokat változik akkor szelep....sportdob van?
Hát az van, hogy mértem kompressziót és az első henger 1,5bar-al kevesebb mint a hátsó. Hézagok középen állnak. Amúgy a motoron nem lehet érezni semmit.
Az sem mindig mondja meg....attól, hogy hidegen jó , de ha kicsi a hézag akkor melegen már lehet rossz, eleinte még ilyen mielőtt átég a szelep.......