Henti van még..................Ürge is csak megorrolt itt valami miatt és nem néz erre................Zsé robogózik,Bud ...............mittomén autózik.
Jajj szegény olaszok.
Nekem a kocsi nem lett kész.Ha még rádobok egy 40-est nem megyek sehova.
De a tenger nincs elfelejtve.
Akkora futót csinálok hogy én is meglepődtem.
Az Iselsbergiben a,mit Laller említett a glockner tövében 30/fő/éj félpanzióval....motoros szállás, a tulaj is motorozik na meg akkoriban adott is bérbe pár félét.
Ott 2X is voltunk és akkoriban elég olcsó volt főleg ha legalább 6-an mentünk mert akkor a 10 alatt volt kaja nélkül. A magyar nyelvűben már valamivel drágább, átlagáras....viszont most nem megyünk.....sajnos tényleg nem volt nagy az aktivitás az ügyben ezért azt hittem elmarad így a motorral nem foglalkoztam, elsősorban gumi kéne rá mert az már nem eu kompatibilis... ......na meg azon agyaltam ha mi csak ketten elmennénk lelkiismeret furdalásom lenne a kicsi miatt, hogy Őt meg nem viszem sehova (jó, balatonra igen), de imádja a tengert ezért lehet, hogy kocsival 4-en leugrunk a partra pár napra valahova.....Anitáék motorral ma indultak az olaszokhoz......
Mi Mallnitzban szállunk meg, Siegelbrunn a panzio neve. 2ágyas szoba félpanzióval 40euró/fő/éj, és kaptunk egy kártyát amivel felmehetünk a glocknerre, nockalmra, maltatahlhoz meg egy csomó helyre.
igen tudom, 2009-ben voltunk Raurisban, azért írtam hogy az kényelmesen megvan. Az a baj, hogy amit Szotyi linkelt svájci kör az nemigazán fér bele a 4 napba, arra kellene egy külön 5. nap csak ott csavarogni.
Jó cardio edzés.
Mondjuk én erőemelek napszámban.