Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Had bringázzon..................fittebb és egészségesebb az ember tőle.
Jó cardio edzés.
Mondjuk én erőemelek napszámban.
illetve bringázik
bud dringázik
Henti van még..................Ürge is csak megorrolt itt valami miatt és nem néz erre................Zsé robogózik,Bud ...............mittomén autózik.

Nekem meg nincs SV-m.
Henti,Zsé2,
eszembe jutott a régi csapat.Bud, Ürge, Csomy,....szép idők voltak
Nagy a csend.
Jajj szegény olaszok.
Nekem a kocsi nem lett kész.Ha még rádobok egy 40-est nem megyek sehova.
De a tenger nincs elfelejtve.
Akkora futót csinálok hogy én is meglepődtem.
Az Iselsbergiben a,mit Laller említett a glockner tövében 30/fő/éj félpanzióval....motoros szállás, a tulaj is motorozik na meg akkoriban adott is bérbe pár félét.
Ott 2X is voltunk és akkoriban elég olcsó volt főleg ha legalább 6-an mentünk mert akkor a 10 alatt volt kaja nélkül. A magyar nyelvűben már valamivel drágább, átlagáras....viszont most nem megyünk.....sajnos tényleg nem volt nagy az aktivitás az ügyben ezért azt hittem elmarad így a motorral nem foglalkoztam, elsősorban gumi kéne rá mert az már nem eu kompatibilis... ......na meg azon agyaltam ha mi csak ketten elmennénk lelkiismeret furdalásom lenne a kicsi miatt, hogy Őt meg nem viszem sehova (jó, balatonra igen), de imádja a tengert ezért lehet, hogy kocsival 4-en leugrunk a partra pár napra valahova.....Anitáék motorral ma indultak az olaszokhoz......
Mi Mallnitzban szállunk meg, Siegelbrunn a panzio neve. 2ágyas szoba félpanzióval 40euró/fő/éj, és kaptunk egy kártyát amivel felmehetünk a glocknerre, nockalmra, maltatahlhoz meg egy csomó helyre.
Mé kiváncsivagy?
írsz mindenkinek és ha válaszol valaki akkor már meg is van, végül is nem az análrózsás home videódat küldöd (remélem)
Mittomén...............ez megvolt de volt több szabó és l is így passz.
hát nem tudom, kéne? már leveleztünk párszor amúgy lpontszabokukacgmailponthu
Nem lehet olyan vészes.
jah, gondolom ott kérnek érte vagy egy tonna aranyat
Email címed kéne?
Ja............ez van.Kérdezz rá suzukinál.
Ez külön jobbos meg balos?
Nem ócó...
nekem is kéne..
igen tudom, 2009-ben voltunk Raurisban, azért írtam hogy az kényelmesen megvan. Az a baj, hogy amit Szotyi linkelt svájci kör az nemigazán fér bele a 4 napba, arra kellene egy külön 5. nap csak ott csavarogni.
Nekem jó.