Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hat mivel laller nem jelzett semmi konkretat eddig lehet eredeti utvonal lesz labon egyedul.
Sanyi elment szabira ? Megérdemli......
Én sajnos itthon leszek a négynaposon, de egy egynapost azért jó lenne összehozni valamerre.
Ti meg menten arra a "ronda " Mangartra , az jó nektek ....
Én eddig csak szikrázó napsütésben és döglesztő melegben voltam ott.
Ma gyönyörű időnk volt. Fényképezni majdhogynem felesleges, nem lehet megörökíteni azt a szépséget
De jó neked... én 1 hónapja voltam a Glockneren akkor -2 fok szakadó hóesés és a látótávolság kb 10m volt Még jó, h kocsival voltam
Ma megjártuk Grossglocknert. Kaputól kapuig oda-vissza. Hihetetlen milyen jó utak vannak erre, és hogy milyen gépeket látni. Teljesen más világ otthonhoz képest. PR3 utassal, megpakolva gumiszélig megy gond nélkül (pedig a csúcs közelében 6 fokon állt a hőmérő). Már 5000km-t teljesített, közepén ~2mm kopással kb. Puha keverék igazán csak az elmúlt 700km-en kapta, de ezeken az utakon utassal és csomagokkal nagyobbat döntök mint otthon egyedül:D
Hmmmm itthon nem biztos hogy kaokodnak érte.Még a német ebay-en is 400 euro körül mozog a teló+alsó híd ami 118e körül mozog majdviszont ebből leakaszt az ebay egy 10-15e-ret.
Teló mondjuk alsó híddal legyen kezdésnek 80 körül csutkák 10 a pár felni 30e a féktárcsák 25-30 a pár esetleg 40e.
Mondjuk azt simán megveszi tőled denil kolléga.Ha még nem vett.
És majd meglátod ha nem megy el akkor mehetsz lejjebb.
De én csak saccolok.
Azért szeretném egyben, de én 110000Ft-ra számoltam, elég olcsó alkatrész árakkal is. Teleszkóp 50000Ft-ot megér?
amennyit adnak érte.

Teleszkóp gyorsabban el fog menni a több nem biztos.
Én egy 50-60 körül kérnék érte.
De lehet keveset mondok.Kérdezz rá telefonon bontókra mennyi lenne.
Sziasztok!

Mennyiért lehet megválni egy SV650 komplett elejétől?
(kormánycsutka, alsó, felső villahíd, teleszkóp, féknyergek, fémfékcső, felni, féktárcsák, első sárvédő). Hibátlan minden.
Köszönöm!
Mi újság a táskával? Megjött? Tapasztalat, foto a motoron?
Bontóban találsz szerintem.................sugomotor,ricsi,vecsési satöbbi.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy a hátsó féktárcsát meddig lehet koptatni,mi a végső határ?Úgy tudom 4,5mm,de nem vagyok benne biztos... És hol lehet újat jó áron beszerezni?
Előre is köszi!
Kétféle kormány vastagság elterjedt 22-mm ez általában gyári méret és 28,6-os cross meg streetfighter motorokra.Általában alu.
Milyen kormány 22-es a többit nem értem, a vezetékek és a bowdenek elérnek majd?
Sziasztok.Kérdésem lenne hozzátok.Vettem egy sv t 1000 est a problémám hogy az alapjárat nem egyenletes,engedi el magát 1000 es fordulat alá,a motor 2004 es ,leovince sport dobok vannak rajta ,lehete ez a baj?Tudtok e valakit a szabolcs szatmár bereg megyében kalibrál injektorokat ...Köszönöm elöre is ha valaki segit .Széles utat ...
Namostakkor a jövő hétvége hogy lesz?
Konkrétumok?
Általában bonto..............Sugo,ricsi satöbbi.
Fékkar evidens,lámpa crom csak foncsorral együtt még a gyáriban is,De jó hozzá bizonyos bandit évjárat is,müszer ha a panel és az LCD ép akkor házat lehet kereskedésben venni nem kell egyész órát,Kisplexi és takaró szinte sehol nekem szerencsém volt,Akku YTX12-BS első blikkre Banner.Olcsó és viszonylag tartós.
Kormány 22-es lucas feket túrakormány.
Helyi motorbótban véve.
Szia!Hol lehet ilyen kormányt venni rá, a vezetékek elérnek majd?a plexit és kétoldalra a műanyagot lehet kapni?
Sziasztok!Nem tud valaki SV 650 N K5 höz bontott alkatrészeket!Műszerfal, hátsó fékkar, első lámpa köré króm borítás,kuplung kar felfogató öntvény stb. Hol lehet a lámpához yári kis plexit és a két oldalára eltakarót sehol sem találok!Milyen aksi kell bele megtudja adni valaki a méretét és az Ah?
Igaz, ezért írtam azt az árat mert a komplett jeladó 25 körül van.
Komplett jelado nem szokott kelleni csak ha levagjak.max rotor.kereskedes hajlamos komplett radsozni.k 3 utaniakba ot-tizezer lehet a rotor.
5-7 rugó helytől függően és nincs trükk ha csak az nem, hogy a későbbi másképp mér és a boltban figyelni kell erre, hogy a jót adják.
Sziasztok!
Üdv mindenkinek, rég jártam itt, végül nem SV-m lett, de most kérném segítségeteket!
Km óra jeladó 2004-es 650S-hez mennyibe fájna, vagy van-e vele valami trükk?
Előre is köszi!