Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rauris Panzio Lindenhof ott már száltunk meg .Emlékezz csak!
Dél felé biztosan nem. Ausztria felé menjünk, de hol foglaljunk szállást nem tudjuk meddig jutunk. Raurisig pl. simán kiérünk feszített tempó nélkül, az meg már a Glockner lábánál van.
Az jó.................azok tele vannak pénzel.
Ehhez én zsidó vagyok...
folyamatosan szar
Bár tippelnem kéne 8-éve is ez lett volna a mondandó.
hogy repül az idő
Már ezt mondod 4 éve.
Sziasztok!
Érdekes kérdésem lesz
Van egy injektoros SV650 motor, és egy karburátoros SV650 motor. Egymással motorozáskor a karburátoroson 300km után gyullad ki a tankjelző, injektorosnál 200km-nél, mindkettőnél elöször csak villog. Mindkettőben gyári légszűrő(új), nincs módosítva az injektor, és ugyanúgy nyitott dobbal megyünk.
A karburátorosnak elvileg kisebb is a tankja.
Mitől lehet ekkora eltérés?
Köszönöm!
mi is akkora tervezünk egy kicsi túrát senj környékére.
Köszi már csak a plexi kéne bele!
Ebay-en találtam link,link,
Én most voltam pár napja a tengeren, és 4 nap alatt összesen kb 10 motorral találkoztam. Hihetetlen mennyire nincs lenn motoros forgalom, ami érthető is ugyanis 38-40 fok van (és marad is) lenn. Én se mennék le délre motorral a következő hetekbe. Ilyenkor csak 1500m magasan az elviselhető, azt ajánlom Nektek, hogy irány az Alpok. Tengerpart meg Szeptember vége - Október, akkor nincs forgalom és 20-25 fok van.
Tara kanyon platós verzióban nem borzongat?

Ha nem akkor az amit linkeltél.De győr felé és legalább az első éjszaka kéne foglalni valami szállást.
De olcsón kéne mert 60-70e-nél nem kifejezetten tok többet költeni.
Van KB 42e forintom meg talán 120 euróm.
Szóval 5 csillagos szálló kilőve?
Ez bizonyára azért van,mert jobban élünk mint 4 éve.
Tud valaki segíteni hol lehet ez a kis fejidomot megvenni az sv--re?Rakott már valaki gsr 600 lámpát rá, felrakható?
akkor legyen az a kör amit linkeltem vagy valami más?
Ezek szerint be kell érned velem.

Talán ha lehetne hogy A verzió és feldobnánk hogy ki jön még.
Akár a motorozzon is.
jah, ez a hatalmas lelkesedés kicsit nekem is kedvem szegte, de valahova jó lenne menni. összesen 2 vagyunk akkor?
Naja.............kicsit nehézkes.
De sebaj.
Megyek.
Valahova.
Ez kezd olyan lenni !
Mennyi ? harminc
Mi harminc? Mi mennyi?
Nos mi legyen?
Énis ezt kérdem?
Nekem nyolc csak GO.

Tara kanyon-kotori öböl lábon vagy lájtosabb Felső-ausztria-olasz-szlovén?
mi legyen akkor?
Mivel Hyosung fórumot nem nagyon látogatják feltenném itt a kérdést. Hyosung RX125ről van valakinek valami tapasztalata? Megbízhatóság, alketrészellátottság stb ? Közi előre is.
Sanyi!

A t-online-os emaileket olvasod? Vinném hozzád a gépet kb. 2 hete