Dél felé biztosan nem. Ausztria felé menjünk, de hol foglaljunk szállást nem tudjuk meddig jutunk. Raurisig pl. simán kiérünk feszített tempó nélkül, az meg már a Glockner lábánál van.
Sziasztok!
Érdekes kérdésem lesz
Van egy injektoros SV650 motor, és egy karburátoros SV650 motor. Egymással motorozáskor a karburátoroson 300km után gyullad ki a tankjelző, injektorosnál 200km-nél, mindkettőnél elöször csak villog. Mindkettőben gyári légszűrő(új), nincs módosítva az injektor, és ugyanúgy nyitott dobbal megyünk.
A karburátorosnak elvileg kisebb is a tankja.
Mitől lehet ekkora eltérés?
Köszönöm!
Én most voltam pár napja a tengeren, és 4 nap alatt összesen kb 10 motorral találkoztam. Hihetetlen mennyire nincs lenn motoros forgalom, ami érthető is ugyanis 38-40 fok van (és marad is) lenn. Én se mennék le délre motorral a következő hetekbe. Ilyenkor csak 1500m magasan az elviselhető, azt ajánlom Nektek, hogy irány az Alpok. Tengerpart meg Szeptember vége - Október, akkor nincs forgalom és 20-25 fok van.
Ha nem akkor az amit linkeltél.De győr felé és legalább az első éjszaka kéne foglalni valami szállást.
De olcsón kéne mert 60-70e-nél nem kifejezetten tok többet költeni.
Van KB 42e forintom meg talán 120 euróm.
Szóval 5 csillagos szálló kilőve?
Mivel Hyosung fórumot nem nagyon látogatják feltenném itt a kérdést. Hyosung RX125ről van valakinek valami tapasztalata? Megbízhatóság, alketrészellátottság stb ? Közi előre is.
Érdekes kérdésem lesz
Van egy injektoros SV650 motor, és egy karburátoros SV650 motor. Egymással motorozáskor a karburátoroson 300km után gyullad ki a tankjelző, injektorosnál 200km-nél, mindkettőnél elöször csak villog. Mindkettőben gyári légszűrő(új), nincs módosítva az injektor, és ugyanúgy nyitott dobbal megyünk.
A karburátorosnak elvileg kisebb is a tankja.
Mitől lehet ekkora eltérés?
Köszönöm!
Ha nem akkor az amit linkeltél.De győr felé és legalább az első éjszaka kéne foglalni valami szállást.
De olcsón kéne mert 60-70e-nél nem kifejezetten tok többet költeni.
Van KB 42e forintom meg talán 120 euróm.
Szóval 5 csillagos szálló kilőve?
Talán ha lehetne hogy A verzió és feldobnánk hogy ki jön még.
Akár a motorozzon is.
De sebaj.
Megyek.
Valahova.
Mennyi ? harminc
Mi harminc? Mi mennyi?
Énis ezt kérdem?
Nekem nyolc csak GO.
Tara kanyon-kotori öböl lábon vagy lájtosabb Felső-ausztria-olasz-szlovén?
A t-online-os emaileket olvasod? Vinném hozzád a gépet kb. 2 hete