Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem, nem az euro 3-mal hoztam össze. 650-ben 2007-től lambdaszondás, azért kérdeztem.

Köszi!
Mind az, de attól még nem Euro3-as...
Lambda szondás sincs?
Nem, az 1000-est azért nem árulják itthon mert nem "Euro hármasították" tehát az maradt olyan amilyen, nincs is K7-nél fiatalabb sőt már azok is inkább K6-ok....és igen a befecskendezésen kell állítani illetve annak egyik másik alkatrészén......vagy cserélni, de az a drágább...
A befecskendezés miatt van? 2007 óta 4 gyertyás és lambda szondás az 1000-es is? 2007es van a legújabb évjárat? Köszönöm
Igen kb 4000-es fordulaton....meg lehet oldani drágán vagy hekkelve, de az nem mindig jön össze...
Na-na

Ez nem teljesen igaz..... mert pl. nekem is van mikor néha berángat....igaz, ilyen 50-60-as tempónál és 130 felett még sosem tapasztaltam... olyat szokott nekem csinálni, hogy mikor megyek mondjuk 80-100 között, relatíve folyamatosan ugyan abban a fordulattartományban, akkor van hogy néha-néha egy pillanatra berángat.... utánna persze minden megy tovább rendesen.... lehet hogy ez a lánc miatt lehet, hogy nem egyenletesen nyúlt meg, vagy egy pontban már jobban megvan nyúlva, és azért ?
Így írták csak ennyit. Ezek szerint nem csinálja, kis tesó sem csinálja. Köszönőm
Sose tudod tartani pontosan.
melyik fokozatban?
Úgy írták, ha mondjuk a városban tartom az 50-et, és olyankor?
én nem hallottam még ilyenről
Sziasztok!
Tényleg van olyan az SV1000-nél hogy állandó sebességnél, rántgat kicsit?
LSL-t és ABM-et néztem csak iszony drágák sajna.
Lesz mindenképp.................van terv is rokonság kihátrált de nem baj,még van 1-2 tisztázatlan momentum.
Mangart a Plan B.
Hosszú hétvégén lesz valami motorozás? Mondjuk Mangart?
Oooooo............mmmmmmmm.............hosszas toprenges utan beugrott.Sv-e megfelelne.Mondjuk egy nakede.
Vagy ebayen levo atalakito kittek.ABM,LSL satobbi.
Sziasztok! Tudtok olyan kormányvillahidat aminek az osztása olyan ami rámenne az SV-re? Esetleg ha a teleszkópszárak helye vékonyabb az talán nem gond. Gondolkozok rajta milyen villahidat lehetne rakni rá hogy ne kelljen a gyárit megfúrni
Ugyis mondhatjuk.A kozutkezelo volt.Aprankent vitte.
6-6,5.
Mééé a régit ellopta valaki
évente 1 lyó vétel ha akad az már örülünk viszent
Most toltam egy új futóművet a punto alá.
jahh opel aszma
2001 1.4 nyóc Vé 5 ajtó 100 forint cimbi szólt naná hogy de
Szomszed most vett egy fastra szedant 110e km el kettonyolcvanert mar kilencvenlovas ecotekk egyneggyest rozsda nelkul ket keszlet gumival.
Csak mer lerobbant a nullason egy vektraval amibol kilogott a laba.
Oszt az otoszerelo radumalta hogy javszer helyett vegye meg ezt uj vizsgaval.
En meg sose fogok ki ilyet.