Nem, az 1000-est azért nem árulják itthon mert nem "Euro hármasították" tehát az maradt olyan amilyen, nincs is K7-nél fiatalabb sőt már azok is inkább K6-ok....és igen a befecskendezésen kell állítani illetve annak egyik másik alkatrészén......vagy cserélni, de az a drágább...
Ez nem teljesen igaz..... mert pl. nekem is van mikor néha berángat....igaz, ilyen 50-60-as tempónál és 130 felett még sosem tapasztaltam... olyat szokott nekem csinálni, hogy mikor megyek mondjuk 80-100 között, relatíve folyamatosan ugyan abban a fordulattartományban, akkor van hogy néha-néha egy pillanatra berángat.... utánna persze minden megy tovább rendesen.... lehet hogy ez a lánc miatt lehet, hogy nem egyenletesen nyúlt meg, vagy egy pontban már jobban megvan nyúlva, és azért ?
Oooooo............mmmmmmmm.............hosszas toprenges utan beugrott.Sv-e megfelelne.Mondjuk egy nakede.
Vagy ebayen levo atalakito kittek.ABM,LSL satobbi.
Sziasztok! Tudtok olyan kormányvillahidat aminek az osztása olyan ami rámenne az SV-re? Esetleg ha a teleszkópszárak helye vékonyabb az talán nem gond. Gondolkozok rajta milyen villahidat lehetne rakni rá hogy ne kelljen a gyárit megfúrni
Szomszed most vett egy fastra szedant 110e km el kettonyolcvanert mar kilencvenlovas ecotekk egyneggyest rozsda nelkul ket keszlet gumival.
Csak mer lerobbant a nullason egy vektraval amibol kilogott a laba.
Oszt az otoszerelo radumalta hogy javszer helyett vegye meg ezt uj vizsgaval.
En meg sose fogok ki ilyet.
Köszi!