Szerintem nagyon jó választás. Motoroztam ilyennel az sv után. Fényévekre van a két motor egymástól, kényelemben, futóműben, fékben, menetkomfortban..., de neked kell kipróbálni és eldönteni, hogy mi tetszik.
Sziasztok!
Milyen választás lehet SV650 után egy Yamaha FZ1S? Ezt a verziót nézegetem: FZ1S
Gondolom nem kell forgatni mint egy 600-as sor4-et. Másik választás az SV1000. De csak télen.
Köszönöm!
Egy sajnálatos eset miatt szeretnék idepofátlankodni, amennyiben nem probléma.
Egy az egyben másolnám egy volt tűzoltó kollégám kérését, hátha sikerül...
FIGYELEM ELLOPTÁK!
Veszprémi garázsomból ma hajnalban 07.30-án ellopták két motoromat!
Az egyik SUZUKI SV1000s a másik egy APRILIA LEONARDÓ 125
A Suzuki metál kék, narancssárga felnicsikkal,röviditett gyári fekete kipufogóval,rendszáma:UKK-644 alvázszáma JS1BX132100107707
kuplungkarja törött
A leonardo rendszáma:UKY-058 szine kék, piros féknyergekkel és világoskék hátsó rugokkal.
Ellopták még az NZI márkájú kék-sárga-fekete bukósisakomat,fekete fehér csíkos PROBIKER motoros kabátomat!
KÉRLEK OSSZÁTOK MINÉL TÖBBEN!
0670/3392000
Így nem lesz kitörés az ismertségbe.
Nem fognak egy lapon említeni Szabó Győzővel.
És nem fog 3 tévé hozzád szaladni ha egy motoros falnak rohan sisakban.
Bocs hogy ide irok,de nekem is van egy gyönyörű limitált szériás yoshimura sisakom eladó! Sajnos nekem kicsi!
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
üdv
használtautó.hu-n mind 150lovas (és mellesleg 220kg)
...egyébként próbáld ki,de a vékettöt ugyis csak egy másik vékettö tud pótolni
...esetleg,talán a sorhárom (triumph,vagy az uj mt09)
Vegyé 3 hengerest.
Milyen választás lehet SV650 után egy Yamaha FZ1S? Ezt a verziót nézegetem: FZ1S
Gondolom nem kell forgatni mint egy 600-as sor4-et. Másik választás az SV1000. De csak télen.
Köszönöm!
Mennyire sürgős a görgőztetés? Meg akarom csináltatni, de a héten nincs rá időm. Ellehet addig óvatosan járogatni vele vagy nem érdemes?
Egy sajnálatos eset miatt szeretnék idepofátlankodni, amennyiben nem probléma.
Egy az egyben másolnám egy volt tűzoltó kollégám kérését, hátha sikerül...
FIGYELEM ELLOPTÁK!
Veszprémi garázsomból ma hajnalban 07.30-án ellopták két motoromat!
Az egyik SUZUKI SV1000s a másik egy APRILIA LEONARDÓ 125
A Suzuki metál kék, narancssárga felnicsikkal,röviditett gyári fekete kipufogóval,rendszáma:UKK-644 alvázszáma JS1BX132100107707
kuplungkarja törött
A leonardo rendszáma:UKY-058 szine kék, piros féknyergekkel és világoskék hátsó rugokkal.
Ellopták még az NZI márkájú kék-sárga-fekete bukósisakomat,fekete fehér csíkos PROBIKER motoros kabátomat!
KÉRLEK OSSZÁTOK MINÉL TÖBBEN!
0670/3392000
itt van kép is
Köszöntem!
2003-as SV 1000S-hez keresek generátor forgórészt.
Tudtok bontót?
Előre is köszi!
Így nem lesz kitörés az ismertségbe.
Nem fognak egy lapon említeni Szabó Győzővel.
És nem fog 3 tévé hozzád szaladni ha egy motoros falnak rohan sisakban.