Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már leadva a Zoliteam-nél és majd megjavul...
Ez rossz hír !
Úgy mint a motornál, csak laptopbontóban keress...... http://www.laptopbonto.hu/eler...
Gondoltam hogy neki szeretnél önzetlenül jót.
Természetesen neki, nekem nincsenek ilyen problémáim
Neked vagy dozernak.............nemmindegy.
Annak csak örülne az asszony, mert látná végre megdagadni
a másik tippem az lett volna, hogy menet közben berepült egy darázs a gatyádba
na miért nem szabad rövid nadrágba motorozni? Mert megég a kipufogótól a lábunk szára
Nem érdekel valakit egy csere?
Vanegy patent DRZ400-am cserélném SV1000-re érékegyeztetéssel.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Ledes?
6-7liter
Hat hét azért elég hosszú idő!
15,6
Mekkora?
Inkább 8...
Sikerült Dóri laptopján a kijelzőt betörnöm illetve megnyomnom....Öccsöd foglalkozik ilyennel?....vajon mennyi egy Fujitsu kijelző?
Ha sandor megy elol es latod is sose lesz hat het alatt.
Lehet az vadászott rám :) , de az biztos hogy nem számoltam el, matekból jó vagyok. Sanyi majd guruljunk együtt ,megnézzük kinek hogy fogyaszt. Nagy átlagban azt tudom mondani 5,6
Akkor megnyugodtam... Kezdtem azt hinni, hogy valami szarság van nálam, mert 5 alattit én még sosem láttam, de még a közeli is ritka - pedig bárki megmondhassa, hogy a pótos IFA is lenyom a szerpentinen
Lassú kanyarvadászat?......ott inkább a kanyar vadászott Rád, de sikeresen elkerülted... ......egy 1000-től a 4 körüli teljesen hihetetlen, de az még egy 650-nél is nagy szám........ ...persze lehet nagyon lassan menni gyorsítások nélkül.....,de ahhoz minek a motor?
Gyári,7500ft-ért vettem db-ját.
Szia, én most a napokban számoltam a hétvégi motorozás eredményét, volt benne 250 km 2 személlyel max 120km/h utazóval, és még kb egy 100 kmes erősebb csapatás elég rendesen megcibálva a gépet olykor 180 al is egymagam. Nekem igy jött ki a fogyasztás 5,1 re. A rekordom eddig ausztriai túra során a kanyarvadászat alatt ahol nem tudtam menni gyorsan 4,8. Az én motorom teljesen gyári 34 e km el.
Miből készült ez hogy 2db ennyibe kerül ?