Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkó mé vegyek? Drága pínzen?
Dehogynem lehet megoldani......
20 rugóért semmiképp. Akkor már ebay. Ott is van 10-ért postával. De nem hiszem hogy ezt egy esztergán (melóhelyen van bőven) ne lehetne profin megoldani.
Igen, az anyagra odafigyelek, de kifúrni csak azért hogy cső legyen szerintem felesleges. Egyébként én csak ma vettem észre, hogy ez cső pedig volt már párszor kiszedve. Nyilván nem rideg anyagból készülne.
Újonnan 20 rugó körül van azt hiszem....nem lenne jobb tákolás helyett venni egyet?
mivel teherviselő elem, ezért odafigyelnék arra is, hogy milyen anyagból készül
Nem légkulccsal. Sima dugóssal. Sajnos 100Nm-os kulcsom nincs, csak kisebb, de többször húztam már meg (láncállítás, defekt, vagy csak gumicsere) és mindig "érzéssel". Amúgy ha nem tudjuk javítani, akkor lehet esztergálunk "újat". Az gondolom nem gáz, ha nem csőből lesz hanem sima rúdból?
Sokszor megoldható...nyomatékkal húztad le?... ....légkulcs szokott még ilyet csinálni...
Nem, ferdén biztos nem. Azt azért észrevettem volna. Szerinted ha esztergával leszedjük a maradékot és kap új menetet? Úgy gondolom az is jó lenne.
Üdv
ma tankoltam a kis sv-be és kicsit lehidaltam a fogyasztás terén, 4.3-ra jött ki a fogyasztás javarészt két személlyel 231km-erre 10lityót tankoltam
Ja Sv 650 (2004)
Szép Napot Mindenkinek!
Ma cseréltem fékbetéteteket elől,aztán eddig annyira nem tűnt fel ,de ma menetközbe lenéztem és láttam hogy üt a jobb tárcsám de annyira,hogy mozgassa a féknyerget!Viszont a szegecsek szerintem kicsik lazák!Ez a hiba javítható vagy csere?
Az inkább ferdén lett rákapatva vagy túlhúzottra sikeredett... ....vidd el gépműhelybe, talán rendbe tudják hozni....ha nem akkor marad a bontó...
Bocs, K4-hez......
Sziasztok.
Lánccsere alkalmával valahogy a hátsó tengely anyájába valami retek került (pedig tisztító spray-el fújtam) és összekúrta a menetet kifelé jövet. Valakinek hátsó tengely nincs elfekvőben? K3-ashoz kellene.
ja tényleg cseréltünk azt is.
Látom szeretitek egymást.
Te tényleg memoria hiányába szenvedsz...
Akkor b@szt@ttuk mikor gázbowdent cseréltünk... de ezen már nem is csodalkozom
nem én vettem le az injektort te homár!
Köszönöm, ezt szerettem volna hallani
Azt simán tekergetheted az állítja a hideg motornál az alapjáratot ha rá adod a gyújtást akkor úgy is be áll egy alaphelyzetbe.
Neki járna inkább, mert az ő hibája
Én nem rettegek.Nekem a kuplung karom kínai.És a motoros boltban sem biztos hogy mást kap az ember.
hatalmas kárt. Kuka az egész!
Asszem megtólták és leesett.