20 rugóért semmiképp. Akkor már ebay. Ott is van 10-ért postával. De nem hiszem hogy ezt egy esztergán (melóhelyen van bőven) ne lehetne profin megoldani.
Igen, az anyagra odafigyelek, de kifúrni csak azért hogy cső legyen szerintem felesleges. Egyébként én csak ma vettem észre, hogy ez cső pedig volt már párszor kiszedve. Nyilván nem rideg anyagból készülne.
Nem légkulccsal. Sima dugóssal. Sajnos 100Nm-os kulcsom nincs, csak kisebb, de többször húztam már meg (láncállítás, defekt, vagy csak gumicsere) és mindig "érzéssel". Amúgy ha nem tudjuk javítani, akkor lehet esztergálunk "újat". Az gondolom nem gáz, ha nem csőből lesz hanem sima rúdból?
Üdv
ma tankoltam a kis sv-be és kicsit lehidaltam a fogyasztás terén, 4.3-ra jött ki a fogyasztás javarészt két személlyel 231km-erre 10lityót tankoltam
Szép Napot Mindenkinek!
Ma cseréltem fékbetéteteket elől,aztán eddig annyira nem tűnt fel ,de ma menetközbe lenéztem és láttam hogy üt a jobb tárcsám de annyira,hogy mozgassa a féknyerget!Viszont a szegecsek szerintem kicsik lazák!Ez a hiba javítható vagy csere?
Sziasztok.
Lánccsere alkalmával valahogy a hátsó tengely anyájába valami retek került (pedig tisztító spray-el fújtam) és összekúrta a menetet kifelé jövet. Valakinek hátsó tengely nincs elfekvőben? K3-ashoz kellene.
ma tankoltam a kis sv-be és kicsit lehidaltam a fogyasztás terén, 4.3-ra jött ki a fogyasztás javarészt két személlyel 231km-erre 10lityót tankoltam
Ma cseréltem fékbetéteteket elől,aztán eddig annyira nem tűnt fel ,de ma menetközbe lenéztem és láttam hogy üt a jobb tárcsám de annyira,hogy mozgassa a féknyerget!Viszont a szegecsek szerintem kicsik lazák!Ez a hiba javítható vagy csere?
Lánccsere alkalmával valahogy a hátsó tengely anyájába valami retek került (pedig tisztító spray-el fújtam) és összekúrta a menetet kifelé jövet.
Akkor b@szt@ttuk mikor gázbowdent cseréltünk... de ezen már nem is csodalkozom