Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a másodlagos pillangószelep léptetőmotorjának nézem.
És ne tekergesd mert megkérem dozert hogy csapjon a kezedre.
akülső behatás nem számít.
Sanyi vagy valaki, lenne egy kérdésem ! Amit bekereteztem a képen az mijabánat? Valamint, hogy mekkora kárt okoztam ha véletlen a bal oldalán lévő tengelyt elmozdítottam (tekertem) ?
Dehonnem..............utángyártott.

http://www.sportmotor.hu/motor
...
viszont az is lehet, hogy túl alacsony, és elakad tankban akármiben.
miért rettegtek ennyire ,hogy eltörik?Dehogy törik.
vezetéstechnika.
(ugyanez a válasz arra is, hogy kevesebbet durrogjon).
az enyém közepes mértékben durrog, de lakotton nem szeretem csinálni, mert engem is zavar, ha mások itt hangoskodnak.
Ha valakit erdekel:
SV 650 nem tudom milyen evjarat. Torott motorbol maradt ram es csak pakolgatom
Jaja, nekem is csak melegen durrog, és én is mentem múltkor egy gt650 mögött, irigykedtem is hogy azilyeneket lő..
azt nem tudom hogy káros-e meg csak meleg rendszernél durran egyet amikor visszaengedem a gázt van itt egy gt650r nah az kb 100szor jobban durrog csak féltem a szelepeket
Az csak akkor lángol ha meggyujtod.
bableves?!
Papízacskót felfujva is lehet jókat durrogni.
az injektoron lévő csavarokat kezdd el tekergetni, és kész
Ez a durrogás káros? Én imádom! Hogy lehetne hogy Még jobban durrogjon?
a másik kormánnyal az a baj, hogy nem kerül sokkal lejjebb a kormány, de a végén lehet hogy az lesz a megoldás.

Szerintem a másik jobb megoldás.
De hát mindenki úgy rontja el a motorját.................
Héten még körülnézek, ha találok egy jó balost akkor mehet a dolog. Ha tényleg abból az anyagból készül a kínai változat amit írnak, azzal nem lenne gond, de így kiemelés nélkül nemtudom hogy elférne-e a tank mellett még, és hogy nem lenne már túl-túl hasalós
Talán mintha az N-esnek nem is lenne meg a fészek ahova megy a pöcök.
Nem beszélve, hogy az utángyártottnál nincs is pöcök....azt csak szorítani lehet....és úgy is jó....nem mozdul el...
2 rugó megfelel?
a beállításon kívül annak gondolom nincs sok szerepe. Csak picit többet kell vele molyolni a felszerelésnél, nem? Mi az a pénz amiért megválnál tőle?
Valahol van egy darab gyárim csak a pozícionáló pöcök dta meg magát.Asszem jobbos.
Mi történt ebay népével? Kormánycsutkák eladók KÜLÖN, vagy bal, vagy jobb. Aztán fizessek dupla pkg-t, persze.. ezektől az olcsó daraboktól pedig picit ódzkodok, nem szeretném ha egy fékezésnél kezembenmaradna