Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyi!

Mostanában hogy érsz rá?Én is bejelentkeznék hozzád egy kis szerelésre. Gyertyákat kéne cserélni, kutyacsontot és hátsó fékbetéteket. Az alkatrészeket rád bíznám. Jöhetne mindegyikből kicsivel drágább de "márkásabb" v jobban teljesítő cuccok is. (kivéve kutyacsont, az megvan )
Sándor!

Egy injektorszinkron megejthető lenne mostanában?
Nekem titta bódottság..............
Egyedül Ödönnel tok menni.
Mivan ha azis kipurcan?
A vége az lesz hogy a HÉV ha rajta ülök kisiklik.
Na vazz.....örömömben meg sem néztem.....
650-es.
Ú de gyönyörű dobok.
Cserélhetünk... ...árban is egyezkedhetünk...mehetnek a bowdenek stb. is...
Ráteszel egy ilyet és nem kell semmit módosítani a lámpatartón.
Mégis csutka magasságot érsz el.
nem szeretnék S-esre alakítani mindent, egyedül a kormányt. A menetszéllel semmi bajom, csak a hosszú kezeim miatt kényelmetlen a gyári kormány. Sokkal kényelmesebb ha picit be kell dőlnöm, ezért akarnám a kormányt cserélni. A felső kiflin nem zavarna a két furat, csak a lámpa tartókonzolját kéne megoldani. Egyébként annál ma fedeztem fel, hogy el van hajolva, gondolom az előző tulajnál még az esés során jött össze és nem foglalkozott vele. Meg ma 130-140 környékén beszitált az eleje többször is, és elég furán viselkedik a motor orra. Remélem nem szálszakadt a gumi
Te vagy az elsö aki N-esröl S-esre akarja átalakitani a kormányt.
Cserélj el minden szükséges alkatrészt és kérj rá minimum 30-40ezret,(ugrani fognak rá)
................De.
Ide jöhet:
ataaa@freemail.hu
N-esre felmegy a csutkakormány különösebb átalakítás nélkül? Elég magas vagyok, sokkal kényelmesebb lenne számomra. A lámpatartó konzol nem lenne neki útban?
Nem én voltam, én utoljára pénteken motoroztam a műszakira. Tényleg, neked még lógok a képekkel is.
A zöld és a barna.
Tippem szerint eltört belül a szigetelésben.
Se kép se hang ezeket picit mozgatva van élet.
Cserélnem kell de ahhoz kell egy kis zen türelem és lelkierő.
Beégett?A képen a zöld nem tűnik stabilnak,valahogy olyan furán áll a csatlakozóban.
Barna jobbra.
Az a vontatókábel lehetett!
Enyém egy kábel miatt nem akart hazamenni.
Mi az,hogy! A kormánylengéscsillapító egyenesen a hambis felé húzza!
Lallernek ment a motorja?
Laller, nem téged láttalak ma Tokodaltárón az egyik kereszteződésben?
Addig jó....rendszeresen méregesd a töltést, ha lehet tegyél ki a műszerfalra egy kis műszert.....nem szórakozásból mondjuk hanem tapasztalatból.... ....oszt vagy megfogadja akit érdekel vagy nem.... ....no meg az első henger vezlánc feszítője szokott gond lenni....olajnyomás néha....ezeket orvosolták az újabbikban...
Nem tudom lassan fél éve van meg :D elektronyikai problema nem volt :D