Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a műanyag tankon van még egy műanyag burkolat,csak lekötni lehet a tanktáskát,de egy normális méretűbe ütközik a kormány,ráadásként a tank elején van a gyújtáskulcs
... szóval macerás,de azért megoldható
Tök felesleges.Az a vonat már így is rémisztő a maga súlyával és erejével.
Egy kis Triumph tuning...rendelhető motorral együtt...link
Nekem egy alátét utazott végig pár túrát......nem értettem miért van egy szép fényes karc a tankon....
haver felkapott egy mágneses tatyóval egy söröskupakot, majd felrakta a tankra...

nekem is pántos figyel a masinkán
Ja viszont a mágneses tanktáska nem kifejezetten.
Vót egy emberke aki tényleg törött kanapét hekkeltetett de azt varázspácával oldottam meg.
nem értem a kérdést... a műanyagra ugyanúgy ragad a duck tape, mint a fémre, nem? :-)
fapálca LOL
Cuccolni lehet rá?
Műanyagtankoos vagy fém?
Szerintem találsz .....nézd meg közvetlen a fapálca mellett a raktárban amivel a törött bútorokat hegeszted...
az elsőket is lehetett frissiteni,teljesen megszűnt,(az öninditóleégető szoftverhibával együtt) ugyan rég mentem ezres sv-vel de érzésre nagyobbat tol,és rögtön
Az elsőlámpa dőlésszögét lehet valahogy állítani nagyobb mértékben is? Mert az állítócsavar teljesen be van csavarva, és így is csak kb 4m-rel világít elém. elég használhatatlan.
és az elektronikus gáz késlekedése, ami miatt a motoros újságírók annyit sírtak, hogy felmosórongyot kellett a monitor alá teríteni, az tényleg érezhető? vagy a Tiéd már szoftverfrissítés utáni?
Szia!
Egy árat tudnál mondani a doboztartó konzolra SV-re?
Jano
Nameg a csirkelab se dijazza a durva banasmodot.
Alukorong nincs.
flex nincs otthon, vagy nem viszi a lengőkart?
Akkor lavcsi van.a lanc jo dolog en tologatom.ives a lengokar.
betyárjó
brutál fék,jó futómü,disznó V2,gyárilag VAN hangja,az üléspozició hosszabb távon is kényelmes
élményturagép
...viszont többet eszik,és újra használnom kell a turaemelöt
Amugy milyen a shiver?
jaja,elment a bömös,gyorsan jött az aprilia,ez az igazi utódja az sv-nek
A szereléseket meg magyaroknak köszönhettük.Töki gépét mi nem raktuk össze rendesen amikor kormányt cseréltünk,mostanra csuszott le teljesen a kartercsö a légszüröröl.Az enyémet meg a magyar márkaszervizben "javitották"
Persze láttam ezeket a képeket,és egy rakás képet én is csináltam a nokiával.
Amúgy passz.Arra mentem.
Visszavágysz egy ilyenre?
annyi a lényeg, hogy minimum 4 számjegyű út legyen