Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet az kellene neki teli tank autópálya folyamatosan 10ezres fordulat körül. Elképesztő,hogy mennyivel jobban megy
Lehet, hogy néha meg kéne járatni... ...
Sanyi!
Jobban megy a motor mint új korában.
El is felejtettem,hogy így tud menni
Jah kéne sokminden.
Ma vótam mecsekben.
Pöttyet berozsdálltam és vót para is rendesen.
De a burger még mindíg hatalmas.

Nya mindegy.Össze kell futni valahol.De a következő 2-3 hétvégém eléggé zsufis lessz.
Jelenleg találtam egy utánfutó tengelyt aprópénzért.
Kecskeméten van így valszeg ha megfelel el kell mennem érte utána beugorhatok.
165 cm es az elég 3 motornak?
Mondjuk nem lenne rossz némi változatosság......Senj szép, de már sokszor voltunk ott, Starigrad sem rossz, de onnan is igazából csak Zadarig érdemes menni......Bled is elmenne igaz az már a drágább verzió viszont arrafelé ilyenkor még elég hűvös van...
Jövő hétvégén itthon kell lennem, de valahogy összefuthatnánk...a táska is kéne az útig...
Kéne.
Nekem se ártana egy olcsó túra.
Valakinek 2pár E betüs indexe Sv 650 S-hez (2004) eladó! S.O.S lenne müszakira!
Haza.
Most erttem a Mecsek pihenobe.
Délután valaki valamerre?
Zsír, bírom hogy mindig találnak ki valami programot az embernek..
Tudunk, jobb is...
Sanyi a jövőheti szombatból tudun vasárnapot csinálni? sajnos rohadtul kiment a fejemből hogy ballagásra kell mennem
Zoli, a pünkösdi túrát meg kéne beszélni...... ......költséghatékonyan kell kihoznom mégiscsak 3 főre kell rendeznem a számlát....nem mindegy, hogy a szokásos 10-11 €-ért vagy 20-25-ért szállunk meg...
gyárival szebb volt
Inkabb ass lift.
Face lift
Klimax madmax na aszt ismerem
Végén a felsorolásban ott volt a BMW is
Igényes cucc
Azé' ha majd elmúlik a klimax lenyugszol ....nekem már elmúlt.......
Nekem be se férne az a kamion a pinyóba.

No majd öregkoromban (felszívom magam tudásban addigra) szermányolok egy XC 800-ast és olyan tatásan tolom vele a túraendúró style-t.

De hát a trijummposok azé máshogy érzik ezt.
KB így.

http://youtu.be/aTvYAcJOx3s
Kényelmes a nagy dög nyergiben szembe meg csak gyönnek a kis hobitok azokkal a lóerő kohókkal,amik olyan picik hogy vitrin nékül nemis látom őket a kis tappancsukat meg mégúgyse

Bejemvesedsz.