Itthon 15-17 körül van, de inkább kiveszem a xenon-t visszateszem a gyári dobot meg a rendszámtáblatartót és fél nap alatt visszaalakítom 4360ért mert rohadtul nem éri meg 3*annyit kicsengetni csak hogy így menjen át.
Az NKHnál mindenhol az a 4360Ft. Viszont ha nem NKH-hoz viszed, akkor szerintem mindenhol 10-12.000Ft.... Nekem is 11.000 pitty-putty forint volt ! Bár így legalább tudom, hogy átmegy sportdobbal dB killer nélkül, papirok nélkül, hátsó index nélkül (igaz van, de a lámpába integrálva), kék színű helyzetjelzőkkel.... Nekem ennyit megért a "biztonság"
NKH . Bp. Mozaik u.
Telefonon bejelentkezel.
A megadott idő előtt már odamehetsz vagy 15 perccel.
Ha szerencséd van max 1 óra
mindennel együtt.
Az ár a lejjebb írt 4360.
szeretném a mocit kicsit egyedivé varázsolni, Ismtertek vki akit idomokat csinálna rá és fóliázna? Jó lenne beburkolni teljesen... köszi előre is
szalo
Az NKHnál mindenhol az a 4360Ft. Viszont ha nem NKH-hoz viszed, akkor szerintem mindenhol 10-12.000Ft.... Nekem is 11.000 pitty-putty forint volt ! Bár így legalább tudom, hogy átmegy sportdobbal dB killer nélkül, papirok nélkül, hátsó index nélkül (igaz van, de a lámpába integrálva), kék színű helyzetjelzőkkel.... Nekem ennyit megért a "biztonság"
Emlékszik még ezekre az eseményekre
https://picasaweb.google.com/d...
Viszont Lengyel és Egyházaskozár között valaki ellopta az aszfaltot.
Telefonon bejelentkezel.
A megadott idő előtt már odamehetsz vagy 15 perccel.
Ha szerencséd van max 1 óra
mindennel együtt.
Az ár a lejjebb írt 4360.
De ez nem megy vizsgázni.
Nameg találtunk terepszakaszt.
Nekem van! szobipeti kukac vipmail.hu
Na meg Lengyel előtt az a fehér aszfalt mint a tükör úgy csúszik.
Sajnos nem tudtam ma veletek gurulni,tudtam volna még pár szép utat.......hogy tetszett a Komló-Mánfa?
Nagyon olcsón kéne kihozni.
Van jópár szál vastagfalú zártszelvényem a váznak.
Laprugó szerelvények és lengéscsillapító kéne még olcsón.
szeretném a mocit kicsit egyedivé varázsolni, Ismtertek vki akit idomokat csinálna rá és fóliázna? Jó lenne beburkolni teljesen... köszi előre is
szalo