Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Monnyuk a bömövö nyergibő se intek pápát "hagy monnyák köcsög béemvés a SM nyergiből meg idő hiányában lehetetlen
de komolyra nekem kissé unalmas eza integetés
""öregszem"
Pedig istenbizonytutinemenvotam telense meg mosse.
Robisok kilencven szazaleka csak nez mint bornyu hogy mit lengeti ez a fasz ujgazdag a melso csulket.
Te Zolli !
a üzenőfarra aszt,hogy,lyó idelye robogózom napi ötvenest köbö,és,de..télen a szarrá fagyott kutyase köszönt mosmeg minden 2 keréken mozgó izé hátáról integet boldog boldogtalan..a 15 tödik után mán pont leszarom me éppen pont nem arra figyelek,meg egyátalánse na tehát azé írtam hogy lelkifurkámvót te
Úgyhogy itten is megköszönöm hogy integettek
Akkor a 25.000nek kell venni a felét ? És akkor abból mennyit tudsz engedni ?
Eladó egy Nissin Radiális fõfékhenger + alkatrészekkel és 5.1-es fékolajjal. Esetleg érdekel érdeklődjél.
Sziasztok!

Eladó egy Suzukis ezüst sárhányó 650-es Sv 650/1000-hez 2003-tól. Papírjaival, szerelési útmutatóval, Tüv könyvvel. Több modellre is rámegy, de csak bandithoz vannak csavarok hozzá. Teljesen új! Odaadom az eredeti ár felééért 25000 Ft.
mindenféleképpen. amíg bírja, és amíg nem kell eladnom/kivonatnom a forgalomból, a jövő miatt, ha jönnek az elektromos hajtású villanybizgentyűk. És nem lesznek tele az utcák "Környezet zóna" táblával...
Akkor egy életre szól az SV?
Közbe lett egy ilyen is......
Zura Én is meg vagyok vele elégedve, főleg hogy jó áron jutottam hozzá
Jónak tűnik az Angel!
Most látom nem is nekem írtad... ...de attól még hívhatsz...
Hívj...
Szia !
Négy óra után hívlak
Szia Feri!
Lehet mar keson de itt a szamom:

06(rozsaszin szolgaltato) 2nyolcvankilenc-22-tizenot
ha esetleg még valaki jönne:10kor a megyeri uti benzinkutnál eldöntjük merre tovább

Nincs.

Mar van.
Hali Srácok!

Egy kérdésem lenne, hogy van fent vkinek 180-as hátsógumi(650S K5)?
Ha igen, mik a tapasztalatok?
Vlaszotokat előre is köszi..... :D
Köszi szépen ilyenre gondoltam.
van itt 650-es zöld lámpával a segge alatt?
10 körül találka kb. hol?
közben változott,Tökit nem kell kivinni,vsz kb 10 körül indulunk,nemtomhova
reggel ha vmi konkrétabb kialakul hivlak
már motorral mentek ki Gödre és onnan tovább? van valami terv vagy elképzelés?