Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kis általános ismeretterjesztésre lenne szükségem:
Mi is az a szinkron?Miért kell állítani?Mikor?Honnan tudom,h jó v rossz?
Stb.

köszönöm
Valamelyik nap pont ezt nézegettem a motoron,hogy valyon milehet ez de mostmár akkor tudom. A hatlapfejű csavaron kell állítani?
Hát igazából úgy kell állítani hogy leveszed a légszűrőt, és a TPS szenzorra multimétert raksz, és méred a feszültséget. Az STV motor csatiját le kell húzni, és kézzel kinyitni a hatlapfejű csavarnál. Majd gyújtás rá, és mérni, 1,21V-ot kell beállítani. A csavar az első pillangószelep tengelyvégénél van, a vázhoz legközelebbi, azt ha tekered akkor változik a feszültség. Kép a 86252 hozzászólásban, pár lap vissza.
elárulod,hogy pontosan min kell állítani?
Viszont szinkron állítás után 2000-ről vissza kellett vennem, ezért ment el szerintem a hidegindítás.
Nem. mikor bemelegedett 85fokra akkor picit lejjebb vettem mint 1500.
mi volt a két szenzor amit mondtál? az egyik a lég hőmérséklet a másikra nem emlékszem. Viszont 8k körül ebből van jó sok ebay-en.
Az alapjárat állító csavart tekerted?
Sziasztok!

Na jó lett a motoron a hidegindítás. Végülis az állítócsavarján tekertem vaktában, és elsőre jó lett. Most hidegen 2500-ra viszi a fordulatot, majd 2000-re és 48fok körül megy alapjáratra.
A kar amúgy hozzá ért, nem volt hézag, azt nem is tudom ot hogyan lehetne hézag, mert a csavarral nem azt állítom.
Igen.Javít.
Sziasztok!

Egy kérdés:
650-es Sv-n a gyári 120/60 helyett érdemesebb-e 120/70-et felrakni?
Javít vagy ront a kanyarodási képességein?
Köszi
ment mail
Jobb esetben
miskolc-pest kornyeke utat nem teszi meg vki a kozeljovoben kocsival?
Lehet, 2 éve visszatértem a nagyon régihez....küldj mail-t és küldöm a számot...
Szerintem nem.
megváltozott a számod? aszongya nekem a gépkurva hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható
Na leengedtem az olajat. Hidegen kitudtam tekerni mindkét csavart könnyen. Hatlapfejut elöször, kifolyt mind, utana ahogy az imbuszost kivettem ottmeg kijött kb 1 deci. 2 leeresztöje is van vagy mi?
Hali, hívj fel mert van dolog és attól függ, hogy mit szeretnél, de elvileg menne...
Sajnos a pénz nagyon kellett.
Majd ha vége a válságnak... lesz motor is újra....Remélem.
Az jó dolog nem?Hisz végre motor el pénz meg kézbe?
Az olcsóktól max 3 évnél többet ne várj.
Köszönöm! Rider jó lehet? eddig jókat halottam, meg az ára az frankó, de nemakarok jövőra is venni! mit ajánlasz?
Nem. Csak el kellett adnom és ma elvitték.
Elopták?