Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Visszaengedjem 80-ra?
Meleget ?!
Jó lenne !
Nálunk elkezdett esni a hÓÓÓÓÓÓÓÓ
Kösz!.......meleget?....:)
Csatlakozom az előttem szólóhoz Boldogot
Még egy kis meleget hozhatnál
Sanyiiiiiiiiiiii

Isten éltessen
Értem. Most így már világos, hogy szétszedtem. Köszi a választ!
És az új szál végére te forrasztod rá a bogyót?
Vannak erre szakosodott műhelyek, ha nem akarsz új bovdent venni (használtat, bontóból vettem 5.000 ért)
A terv az volt hogy kihúzom bele egy újat szálat és kész. Vagy ez így nem kivitelezhető?
Azt mondtad, hogy az egész bovdent akarod cserélni. Akkor nyilván burkolattal.
Ha csak magát a fém bovden szálat húzod ki, akkor mi a terved a javításra?
Köszönöm ! Még annyi a kérdés, hogy csak magát a szálat húzzam ki? vagy az egészet csövestül? köszi a választ!
kormánynál: kilazítod az állítócsavart teljesen, ha lehet akkor ki is akaszthatod a bovdent
blokknál: bal oldalt a kislánckeréknél van egy műanyag védőburkolat, az alatt csatlakozik be a kuplungbovden. asszem három csavar fogja, azt leveszed, kilazítod a bovden állítóját, kiakasztod a bovdent, kihúzod az egész a kormány felé (közben nézed, hogy hol is volt elvezetve, és megpróbálod a következőt ugyanoda behúzni)
behúzod az újat, beállítod és kész
talán még sok is, úgy tudom az 2003 utániakon kell 100Nm, előtte kevesebb, valami 80Nm rémlik.
Elvileg elég neki, a könyv is ennyit ír. Gyakorlatilag kevesebb is megfogja.
Sziasztok
Hátsó tengely anyáját 100Nm-terrel húztam le. Elég ez vagy húzzak még rajta? (Sv650S 2002)
Sziasztok! 2004 es 650 n esen hogyan tudom kicserélni a kuplung bowdent? Hogyan álljak neki? Fent a karnál lehúztam a védőgumit és mikor behúztam láttam hogy elvan szálkásodva. Köszi!
ment mail
pori92@vipmail.hu
Nekem nemsokára lesz egy. e-mail címed?
Sziasztok!
Valakinek tapasztalat Sv-be melyik lenne jobb EBC vagy Ap Racing fékbetét előre?
Helló
Tegnap sikerült vásárolnom egy 2000-res kiadású sv 650-et
A kérdésem az volna van-e valakinek rá sport dobja? illetve a gyári dob egyben van az összekötővel hogyan lehetne azt leszedni majd visszatenni? Mert kicsit módositani szeretném a dobját a szebb hang miadt? :) Mert ugye ha levágom vasfűrésszel akkor már az összetétel miadt heggeszteni kellene de valami egyszerűbb bonható megoldás érdekelne
Ápropó valakinek 4xl-es kabát?

http://www.kepesmotor.hu/texti...
Lődd le magad, de előtte kérj meg, hogy kaparjalak el mindkettőtöket .... még összebasznád homokkal azt a motort
Ha mindenáron te akarod elásni, akkor hagyj az utókorra GPS koordinátákat, hogy mehessünk kincskeresőst játszani
Dehogy vettem..............speciel pont az ő véleménye a legkevésbé mérvadó.
Ennyire elfogult szűklátókörű embert még nem láttam.

Lehet profi a maga nemében de ha az ország egyetlen szerelője lenne akkorse mennék hozzá sose.
Igazad van Sanyi, nem kell annyira komolyan venni itt az embereket. Amikor majd a Triumph el kezdi gyártani a háromkosaras melltartót, mindenki ámulni fog.
Kissé a szívedre vetted a dolgot.....felőlem akármimet szarozhatják pont leszarom....amíg nekem mükszik (vagy nem) tök mindegy...