Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Zoli lenne hozzád egy kérésem, mert te már relézted a szivargyújtódat:

Ennek az Unixos 4 lábú relének melyiket hova kell kötni?

Előre is köszi!
ugyan így jártam az enyémmel, ugy voltam vele, annyit megér, hogy kiderítsem tényleg annyi van e benne ( enyémbe 4900 km volt) elmentünk, megláttuk, próba, és már hoztuk is el.nekem is gyári gumik, szinte kopás nélkül, mindenféle info matricával körberagasztgatva......meg persze a hangja....hibátlan :)
Ez olyan kényelmes három nap volt hogy ihaj... pedig az egyenes szakaszokon se lehetett gyorsan menni a DRZ 400-ak miatt. Este 6-7 felé pedig már mindig a "szálláson" voltunk.. néha korábban is.

Az viszont igaz hogy 4:30 és 5 között keltünk
Mé sok neked?
Március 30-31- április 1 Húsvét ( ez nem áprilisi tréfa)
Májusban 1 háromnapos ünnep van.
05.18-19-20 Pünkösd..
pont ezért nem kéne 3 napra tenni 1500-1600 km.-es túrát.
bosszúból nyomd fel őket a tűzoltóknál
Jól beszélsz
Az nem..............csak virágok meg cipőtartók a lépcsőfordulókban.
Megvolt a drift?
Én meg most blutybutty.................nemakarok 1 emeletet látni a jövő hétig.
Pl. érinteném a predjamai várat....
No-no!....amikor a téeszcsébe dolgoztam a 80'-as években a zárszámadáson az évi jó történetek felsorolásán megkérdezték az öreg Pali bácsit, hogy miként sikerült 25 órát dolgoznia egy napon aratáskor?....egyszerűen megválaszolta: és az ebédidő!?.....az agronómus nem tudott mit felelni...
Mondjuk én már kinőttem abból, hogy hajnaltól éjszakáig motorozzak....nekem kevés a szabadidőm és azt úgy szeretném eltölteni, hogy nem kelek reggel 5-kor azonnal rohanva és nem fekszek este 11-kor.....látni is szeretnék meg megállva nem csak menni zergebaszta ösvényeken görcsölni, de hát ez én vagyok.....egy köztes napon bőven elég 3-400km és akkor ráérek 10-kor indulni és a szálláson vagyok 6-ra és a jól megérdemelt sörömmel nézelődök ki a fejemből... .. .....nem akarok bizonyítani senkinek semmit főleg azt nem, hogy mennyire kemény vagyok a 15 órás menetekkel.... .....azok is megvoltak évekkel ezelőtt... .....no meg a pénz sem terem a kötvényfán, az is számít (nekem)....
Egyenlore csinaltam egyet.Ideiglenesen,de nem tetszik.Valszeg szerzek gyarit.
marha egyszerü:szánj rá négyet

csavar megoldódott? (megyek ujra arrafelé)
ha 1 órát sikerül faragni akkor 1 napba is
1770 km és a fontosabb részeket látod. Napi 590... vállalható
ő nem mangart... durmitor.
Necces... kb 850 neked a lejutás meg a haza. Ha a nappal együtt kelsz akkor "simán" megy. A lenti 1 napba meg megjárod a kotori öblöt és a mangartot.. harmadik nap meg a tara kanyon felöl indulsz haza Pihentető nem lesz, de meg lehet csinálni szerintem
3 nap alatt nem jarom meg montenegrot.
jó-jó a horvátia,de montenegróhoz képest harmatgyenge
Tavaly ugy mentünk hogy elsö és utolsó éjszaka sarajevo mellett volt a szállás,közötte meg strp-ben.(kotori öböl)
Ne szemtelenkedjunk kerem :D
Erre az utóbbira 25 óra menetidőt ír a google..szóval ez 2 napba bőven belefér
A tavalyi terv 4-5 naposra hizott.
Szekszard meg mert levinek keszult.
Viszont ki nem megyunk kugrott majdnemesvevasarlohornetessel mert szadomazo lett neki beigerve.