Ezért nem vállalom mostanában a záró szerepét. A többiek gyönyörködnek a tájban, én pedig igyekszem őket utol érni.
Főleg, ha van egy gyengébb a csapatban.
Pedig egyszerű.
Késésben vagy,a szállás le van foglalva,egy defekt,eltévedés miatt már megint ugrott 1,5 óra,sok volt a pisi,kávé,dumaszünet................így már megint délután 4-van és van még 300 KM unalom a vacsiig.
Elülte már a seggét a vezető fáj a tyúkszeme.
Na olyankor észrevétlen elkezd a tempó növekedni.
De olyan is van hogy az első kettő-három simán előz 2 autót te meg beszorulsz mert egy zarándok karaván miatt nemigen tudsz átférni ők eltünnek a vérbe és elkezdesz gondolkodni mogy mivanmá ..............na ha a zarándokok eltakarodtak szemből akkor tűz..............na olyankór nem csak 160-lesz az utazó.
Azert kivancsi lennek amikor elol beall valaki allando 160ra es hogy tud menni a legutolso utana... Meg fogyasztasok... Valahogy nem tudok egy turat elkepzelni 160as utazoval... Oke ertelmetlen pusztakon lehet de egy csapatban ahol az a cel hogy turazzunk nagyon sok 160as utazo szerintem, fogyasztasrol ne is beszeljunk :D
Gyorsabb ritmus csak kanyargásnál van,amúgy teljesen normál a tempó............dl650-el vezette a csapatot egy srác,végig 140-et ment az elején,tizenvalahányadikként 170-180-al kellett követni,na ez a csapat közepének sok volt,szólok neki,hogy vegyen vissza,nem használ.....elémentem,ráálltam 150-es tempóra 10 percig,3-at vártunk rá,megértette miről zagyválunk......ehhez kell némi tapasztalat........de az általam ismert itt fórumozókkal ez nemigen fordulhat elő.......Sanyi jól adja a ritmust!
rádásul, volt mikor, kicsit késésben voltam.. (pályán mentünk fel az oldaldobozaimért ), és végig 2 kilóval toltam neki oda is, és vissza is, ahhoz képest, annyira nem zabálta a gumit.
Nekem elől-hátul Angel ST-m van. 500 km-el lett véve. Belement kb. 4-5.000 km, kopást én eddig minimálist vettem észre rajta. Tapadni nekem jól tapad, esőben-hóba-vizen . Egyszer sem volt számomra olyan meglepő pillanat, mikor ki akart volna alólam menni nagyobb-hirtelen fékezéskor sem
Kompjegy és 20 liter gázolajjal bárhova eljutok.