Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Intézik a hitelt.
440em sincs
Pedig lehetne.
Egy van fenn 1,440-ért.
Kellemes fehérben.
nem lehet mindenkinek az év naked bike-ja
nem nagyon szoktam fent maradni báár nem tudom mi lesz még a közelben, mindegy is

Sv blokk helyére meg a Jawa blokk ? milyen jawa ?
Hát attól még nyúlik-nyeklik-nyaklik.
Amikor bp.-n vagy hétvégén kiugorhatsz hozzánk....olyankor többnyire itthon vagyok......holnap vagy vasárnap pl. kipróbálom a jawa blokkot amit vettem és beépítem a gépbe...
hejj ne személyeskedjünk ebbe amúgy rugóstag van hátul az eleje meg jobban állítható mint az sv-é
Jobb mint a félhulla nyúlós-gumis futóművű TDM.
lesz ami lesz amikor van szabadidőm megnézek 1-2 motort, marad a nézelődés egyenlőre
Meghallgatod az enyémet és annyi...az egy átlag, nem csendes, de nem is túl zajos....van jobb és rosszabb is....mondjuk a lánc inkább a régieken szokott zörögni
Mert még mindig nem vagyok otthon és a héten sem jött össze hamarabb, de a jövő héten összehozzuk az biztos......vagy nem?
Ne haragudj de Neked van motorod?
Zajokra meg szimplán lehet mondani hogy "ez egy Suzuki"

Néptáncos
és te miért nem?
Minden motornak furák a zajai.
Hallanád az enyémet.
néptáncos
Hát.........egy csomó embert ismerek aki gyorsabban kanyarodik nálam.
Elég lúzer vagyok ebben a szempontban nézve.
Olyan népitácos.
Kedden voltam motort nézni mindegyik sv elég zajosan jár ? olyan vezérműlánc szerü hangja volt mindegyiknek amit eddig meghallgattam

most nem valószínü hogy lesz motorvásárlás....
Miért nem hívtál?....este ugyan nem annyira mert sokszor kelek hajnal 2-3 körül ezért 8-kor már döglenék, de napközben nyugodtan hívhatsz....
vagy csak féltékeny vagy mert gyorsabban kanyarodik mint te
Szeintem gyorsitott picit a felvetelen.Bar nem tuti.
Nem tudom ki ő,de nagyon jó ritmusban motorozik!
E nem a Zsé?
lehetne már jó idő... egy kis kedv csináló gyönyörű helyeken ---- http://youtu.be/1hacJ5KgkVk
Témábavág tudom, de pestieket nem nagyon ismerek szóval bocs a kérdésért.
Újpesten vagy a környékén albérletet milyen pízért lehet kivenni, illetve milyen környék az?