Sziasztok! Szeretném meglepni a kis drágaságot karácsonyra egy eke(has) idommal ! Tudtok ajánlani valakit akiknek van? vagy esetleg tud csinálni ? a fotón melléklet csöppséghez kellene... :) előre is köszi segítséget!...még valami!korrekt árban fékfémcső szett is érdekelne!
Letakargattuk....ránk sötétedett mire kiástuk és kerestem egy szerelőút aki a héten kicseréli, elvileg szerdán jön....addig is teletömtük a gödröt takarókkal...
Háát igen, de rájöttem, hogy nem érnél rá....,de ha mégis akkor elmondom....a fagycsapot kéne lecserélni, odáig jutottunk, hogy megvettem a másikat és kiástuk a környékét....
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A kézikönyv szerint el kell végezni a motoromon az alábbiakat:
Fojtószelep-szinkronizálás, Pair (levegőellátó) rendszer. Ezek tulajdonképpen mit jelentenek, hogyan végezhetők el? Tudom, márkaszervizben, de azon kívül...?
nem csak a romanok tudnak alkotni, na :)
Nem volt korai a kiásás, ha nem azonnal cseréled ?
Addig más is szétfagyhat ( cső, könyök ), nem csak a csap.
Addig takard le valamivel ......
A helyzetre majdnem ráéreztél... Mivel megint pumpolom a fogorvost és zárás van a melóhelyen Vasárnap tudnék max átsuhanni
(ne tudjátok hogyé adnak manapság egy bimotát?)
...de van az a pénzmennyiség ami több mint a forgalmazás várható bevétele
A kézikönyv szerint el kell végezni a motoromon az alábbiakat:
Fojtószelep-szinkronizálás, Pair (levegőellátó) rendszer. Ezek tulajdonképpen mit jelentenek, hogyan végezhetők el? Tudom, márkaszervizben, de azon kívül...?
megvan
nem merem feltölteni
de ismét jót röhögtem