Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adatlap mail...
Fuvarozni kamionnal.....és még pár üzembe a környéken, de most épp sajnos lecsökkent mert tényleg viszik a szlovákok...
Az injektor beállítását érti a folytószelep meg pair levegő alatt nem? Kisebb fogyasztás, nyugodtabb járás vagy miben nyilvánul meg ha bevan állítva rendesen?
Mennyi idő ennek az elvégzése? Tankot gondolom felkell billenteni nem? Te mennyiért tudnád megcsinálni?
Nem kell ahoz odamennie, elég csak a környéken autókáznia..
Van törött gyárim.Le kell modellezni.
Hzoli asszem olyat vett és nagyon örült neki.
Úgyhogy bejött a kezének.
Majd ha besörözik és errejár akkor referálhat róla.
Én rövid TITAX-ot néztem! De bevallom félek egy kicsit tőle (mármint a rövid kartól)
Élvezi a kémiai anyagok szagát.
Szlovákok? Már kiszkínai ugrik elő minden bokorból
Mi jónak jársz te oda ha szabad érdeklődni?
Huuhh mert rövid.
Hogy pofáraessek kell a 4 ujj.

Amúgy szerintem a négyujjas tényleg biztibb szerintem.

Én eztet e néztem.

De egyenlőre ezt nézem.Kicsit be vagyok szorítva mert a brembo fék és a triumph kuplungkar miatt ez a létező alternatíva a többinek fingja sincs mi kell ez meg legalább odaírja hogy csak ehhez jó.
Miért nem rövid?
Még nem.Majd később de nem rövidet.
Használ valaki rövid fék-kuplung kart? érdekelne, hogy milyen (a normálhoz képest)
Üdv. Nekem van egy gyári műanyag hasidom gyári tartófülekkel. ha érdekel: r-istvan02@freemail.hu
Reméli karácsonyra.De a posta nem a régi.
Ja, és kösz!
Az jó...majd ideér...
Öcsi aszongya hajózik a cucc.Lassan megérkezik.
Most nézem, hogy Barcikai vagy....a chembe többször előfordulok....addig amíg végleg le nem nyúlják a szlovákok...
Szoktam járni arrafelé és ehhez csak pár szerszám és eszköz kell ami ha kell nálam van....
Hát, ha a manual írja akkor érdemes és írja a nyomorult..... ...nem kell szétszedni csak beállítás, ellenőrzés...na meg gyertya, olajcsere...ennyi...nem is drága dolog az ellenőrzés...
Szia Sanyi!
Valaki érdeklődött folytószelep meg pair levegővel kapcsolatban. Mennyire fontos ezeket megnézetni? 12ezer van most benne, elvileg most kéne nézetni. Ez mit takar, mennyire kell szétszedni a motort? Csak azért kérdem, hogy itt borsodban kit merjek vele megkeresni.
Valaki nemtud valami jó bontót külföldön? Akksitartó alatti szerszámosnak a kis ajtaja kéne. Magyaroknál sehol sincs. Esetleg valakinek otthon elfekvőben? Valakivel esetleg ebayon nemjött még szembe?
Monnyuk én 3-4 hete leengedtem.

Igaz a működő fűtés februárban megfagyott így csak fele műkszik.

Vidám vérpezsdítő + 7 fok és szaladgálás.
Akkor kibirja.
Manapsàg van olyan kültéri csap ami a hàzból falon át kapja a betátop. Nincs gödöràsàs , elfagyàs , automatikusan leürül. Szerintem ez a legjobb megoldàs