Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bassz...........holnap jönnek a festők...............az előkészítés miatt elhúztuk a szekrényeket.
Megvan az elveszett forgalmim.
Helló!
Megvan még.
Üdv!
Olyan kérdésem lenne hogy van-e valakinek nagy méretű 4T DUGATTYÚJA, ami nem kell neki és megválna tőle mondjuk ingyen?Mondjuk 1 hengeres motorból való
Minél nagyobb kellene nekem.
Ha van valakinek válaszoljon erre a kommentre és irjon egy e-mail cimet benne.
Nem baj ha a szoknyája törött, de a tetején ne legyen törés.
Szeretnék belőle ajándékot késziteni az egyik motoros haveromnak.
Eddig egy 525-ös KTM-é van ami azt hiszem 95mm széles.
További szép napot!
Nem.
Mondtam én ilyet hogy van/volt/lesz?
Nekem volt...és nem emlékszem nagy kopogásra.....van egy jellegzetes hangja, de kopogásnak nem mondanám....
És volt már valaha 1000-es SV-d?
Normális vótam.
Nekem nincs hülye hangja.
Majd én válaszolok normálisan 3db 1000-esem volt eddig 7E, 23E és 34E km-el mindegyiknek "hülye" hangja volt alapjáraton, behúzott kuplunggal meg semmi. A 34ezreset szét is szedtem de mintha új lenne benne minden, kopásnak-kiverődésnek nyoma nincs. Szóval ez ilyen. Fogadd el
Háát, ha igen akkor engedd be...
Mé az enyém kopog most?
?...távhallás?...
free registered air mail.
Ez a kulcsszó.
A DX-től nekem is megjött viszonylag gyorsan.
Nem nem kopog.
Ha erős a hang az nem jellemző....,de kérdés kinek mi az erős hang.....
Sziasztok! Nemrég vettem egy 2006-os fekete vázas SV1000S-t. Reggeli indításnál kopogó hangot hallok a kuplug felől. Ha behúzom a kuplungot akkor elhallgat, illetve ha bemelegszik teljesen megszűnik ez a jelenség. A kuplung nem csúszik, sebességeket rendesen szedi. Végig szervizelt, szervizkönyves a motor, 26000km van benne. Kérdeztem egy szerelőt, aki azt mondta ez természetes az SV-nél. Nálatok is kopog a reggeli első indításnál? Nem volt még V2-es mocim, de a szerelő szerint ez jellemző a V2-re. Válaszokat előre is köszönöm!
Köszi szépen! Akkor azt hiszem nagy gázzal nekiesek itthon és megcsinálom A kellékeim megvannak csak a ledekkel leszek szerintem bajba hogy milyen erős legyen meg milyen színárnyalat de tavaszig ráérek kísérletezni :) Köszi a segítséget még egyszer mindenkinek!
Szia !
Meg van még az ac pumpa?
ez free registered air mail volt a dx-től. ez új rekord, csak azért raktam be
Mit vetté?

Amúgy ez nem
FREE Economy Int'l Shipping.

Amcsiból itt van egy hét alatt a vám meg 3 hét.
Angliából is kezemben volt a has idom 1 hét alatt.

Az economi szerintem konténeres ömlesztett.Míg meg nem telik nem indítják el.
Ha 1 nap alatt nyakig tömik az jó ha 2 hét alatt az is.
inkább ezt nézd meg, így is tudnak dolgozni a kínaiak és még állam bácsi sem tette rá a mancsát túl sokáig:
Tök jó itt van a közelemben. Lehet lesz valami nekem is.
Én 5000Ft-ért is megcsinálom.
Remélem nem voltam üzletrontó.
Jaja, nekem csak a távolság akadály.
Ha már szétkapom a műszerfalat akkor nem fogom leküldeni inkább nekiállok én.
Csak még nem tudom hogy, de addig kikupálódok;)
nem az én bizniszem, de mivel téma volt mostanában akinek nincs affinitása a dologhoz annak alternatíva lehet.
Jól néz ki!