Üdv!
Olyan kérdésem lenne hogy van-e valakinek nagy méretű 4T DUGATTYÚJA, ami nem kell neki és megválna tőle mondjuk ingyen?Mondjuk 1 hengeres motorból való
Minél nagyobb kellene nekem.
Ha van valakinek válaszoljon erre a kommentre és irjon egy e-mail cimet benne.
Nem baj ha a szoknyája törött, de a tetején ne legyen törés.
Szeretnék belőle ajándékot késziteni az egyik motoros haveromnak.
Eddig egy 525-ös KTM-é van ami azt hiszem 95mm széles.
További szép napot!
Majd én válaszolok normálisan 3db 1000-esem volt eddig 7E, 23E és 34E km-el mindegyiknek "hülye" hangja volt alapjáraton, behúzott kuplunggal meg semmi. A 34ezreset szét is szedtem de mintha új lenne benne minden, kopásnak-kiverődésnek nyoma nincs. Szóval ez ilyen. Fogadd el
Sziasztok! Nemrég vettem egy 2006-os fekete vázas SV1000S-t. Reggeli indításnál kopogó hangot hallok a kuplug felől. Ha behúzom a kuplungot akkor elhallgat, illetve ha bemelegszik teljesen megszűnik ez a jelenség. A kuplung nem csúszik, sebességeket rendesen szedi. Végig szervizelt, szervizkönyves a motor, 26000km van benne. Kérdeztem egy szerelőt, aki azt mondta ez természetes az SV-nél. Nálatok is kopog a reggeli első indításnál? Nem volt még V2-es mocim, de a szerelő szerint ez jellemző a V2-re. Válaszokat előre is köszönöm!
Köszi szépen! Akkor azt hiszem nagy gázzal nekiesek itthon és megcsinálom A kellékeim megvannak csak a ledekkel leszek szerintem bajba hogy milyen erős legyen meg milyen színárnyalat de tavaszig ráérek kísérletezni :) Köszi a segítséget még egyszer mindenkinek!
Jaja, nekem csak a távolság akadály.
Ha már szétkapom a műszerfalat akkor nem fogom leküldeni inkább nekiállok én.
Csak még nem tudom hogy, de addig kikupálódok;)
Megvan az elveszett forgalmim.