mennék én ma már motorért, csak az a baj hogy az autó be van fogva dolgozni, a mi futonkón most a faház van, és akinek van még motorszállítója az németben van és a futó forgalmija meg nála marad a dolog vagy két ünnep közöttre vagy valamikor jövőre
Este jött egy SMS a Divi hirdetésére, megvan e még.. mivel épp motorra öltözködés közben ért nem foglalkoztam vele.
Erre ma hív az ürge. Megvan e még az XJ? Mondom meg, éppen bikázzuk mert nem indul.. ha komolyabban érdekli hívjon január 3 után. Köszönöm, viszhall, most nem érek rá
csak rábasztam mert most várhatok januárig, a kolimtól 3-4 utcára van a motor, ha visszamentem odmaegyek megnézegetem meg mondom neki itt van 700 ha jó jó ha nem akkor nem, nem hiszem hogy azért anyira fix lenne az a 800
Ahogy néztem az enyémet mennyi most újban.Nem semmi.3 milla a vattaúj.Igaz van változás a kinézetben de nem túlságosan és a lényeg dettó ugyanaz.
A motorrevü meg egyértelmű győztesként hozta ki egy közepes naked összehasonlítóban.
Namostakkor kérjek érte 2 millát?
Képről korrekt.
Odatipegsz.
Beajánlasz 7 kilót és adsz egy névjegyet hogy törpölön rajta.
Ha elakarja adni vagy mondja hogy 750 vagy elküld a sunyiba vagy elviszed 7 kilóért mert hívogat hogy vidd el.
De soha ne kezdj alkudni telefonon.
Én megvárnám a tavaszt, és ha gyűjtögetek hozzá még 1-200-at akkor már nagyon penge gépek közül lehet válogatni.
Jópofa a Raptor is, ne érts félre! Ha ez a szíved csücske boldogságot hozzá és sok balesetmentest.
Kurva jó ám -4,-5 fokban egy lakótelep kellős közepén a parkolóban motort szerelni. Nem kicsit néztek hülyének a népek
nélküle nem is kellene.
Este jött egy SMS a Divi hirdetésére, megvan e még.. mivel épp motorra öltözködés közben ért nem foglalkoztam vele.
Erre ma hív az ürge. Megvan e még az XJ? Mondom meg, éppen bikázzuk mert nem indul.. ha komolyabban érdekli hívjon január 3 után. Köszönöm, viszhall, most nem érek rá
Kíváncsi leszek hívni fog e
A motorrevü meg egyértelmű győztesként hozta ki egy közepes naked összehasonlítóban.
Namostakkor kérjek érte 2 millát?
Odatipegsz.
Beajánlasz 7 kilót és adsz egy névjegyet hogy törpölön rajta.
Ha elakarja adni vagy mondja hogy 750 vagy elküld a sunyiba vagy elviszed 7 kilóért mert hívogat hogy vidd el.
De soha ne kezdj alkudni telefonon.
Jópofa a Raptor is, ne érts félre! Ha ez a szíved csücske boldogságot hozzá és sok balesetmentest.
Mert olcsón csak szart tudok venni, és ha már 800kötül járunk akkor a raptor a legszimpatikusabb