Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ie 06 utáni ez már elvileg az "átdolgozott" blokkos de majd kiderül hülyevoltam hogy eddig nem néztem meg pedig ráértem volna suli melett
Úgy kellett nekem az a telefon akkor, mint hátamra a púp.

Kurva jó ám -4,-5 fokban egy lakótelep kellős közepén a parkolóban motort szerelni. Nem kicsit néztek hülyének a népek
Ez meg ha közelről sincs baja...azt nem látom, hogy már a 4 gyertyás-e, de ha az akkor főleg megéri.....jobb mint az SV....
mennék én ma már motorért, csak az a baj hogy az autó be van fogva dolgozni, a mi futonkón most a faház van, és akinek van még motorszállítója az németben van és a futó forgalmija meg nála marad a dolog vagy két ünnep közöttre vagy valamikor jövőre
Azt baxhatod.
Azok a lámpák és a csirkeláb (laller olvasod? ) a motor konkrét ékszerei.
nélküle nem is kellene.
inkább azok a lámápk kellenének anyira ronda hogy bele lehet szeretni
Ne zavartasd magad, leszarják az ünnepet.

Este jött egy SMS a Divi hirdetésére, megvan e még.. mivel épp motorra öltözködés közben ért nem foglalkoztam vele.

Erre ma hív az ürge. Megvan e még az XJ? Mondom meg, éppen bikázzuk mert nem indul.. ha komolyabban érdekli hívjon január 3 után. Köszönöm, viszhall, most nem érek rá

Kíváncsi leszek hívni fog e
Max kapsz két kereket meg egy ülést.
31-1.én fenntleszek autóval, de azért az mégiscsak "ünnep" úgyis meglesz még sokáig, már 2 hónapja leglaább hírdeti
700ba elhozom, 0620522xy88 a számom tessék hívni
Azé nincs messze pest ennyire.
csak rábasztam mert most várhatok januárig, a kolimtól 3-4 utcára van a motor, ha visszamentem odmaegyek megnézegetem meg mondom neki itt van 700 ha jó jó ha nem akkor nem, nem hiszem hogy azért anyira fix lenne az a 800
Ahogy néztem az enyémet mennyi most újban.Nem semmi.3 milla a vattaúj.Igaz van változás a kinézetben de nem túlságosan és a lényeg dettó ugyanaz.
A motorrevü meg egyértelmű győztesként hozta ki egy közepes naked összehasonlítóban.
Namostakkor kérjek érte 2 millát?
Na akkor gurulnék a röhögéstől azonmód.
Igen, kb. ez egy jó stratégia...A poén már csak az volna ha az ember is olvassa, és amikor mész már úgy kezdi: "Te vagy a névjegyes a 7kilóval?"
Képről korrekt.
Odatipegsz.
Beajánlasz 7 kilót és adsz egy névjegyet hogy törpölön rajta.
Ha elakarja adni vagy mondja hogy 750 vagy elküld a sunyiba vagy elviszed 7 kilóért mert hívogat hogy vidd el.
De soha ne kezdj alkudni telefonon.
Én megvárnám a tavaszt, és ha gyűjtögetek hozzá még 1-200-at akkor már nagyon penge gépek közül lehet válogatni.
Jópofa a Raptor is, ne érts félre! Ha ez a szíved csücske boldogságot hozzá és sok balesetmentest.
ez

Mert olcsón csak szart tudok venni, és ha már 800kötül járunk akkor a raptor a legszimpatikusabb
Egy felüljárót beiktathatnál. Éjszaka jók voltak, mert a kicsapódott pára jól rájuk fagyott.
Csak 10 Km tökegyenes.Elvileg ki kell birnom pofáraesés nélkül.
Erőre és korra megy.. Saccra olyan 60 körül kell lennie cakumpakk.
Sok.Szerintem egy 40-50-et rádobhatsz.
Felénk elég szürreális motorozni. Minden tiszta fehér, és baromi hideg van. Össze is szedtem egy 12 órás késést a motorral egy 20 kilométeres távon
azt írja az ár fix... 800+névre írás, hogyé megy most a névre írás? 3éve nem vettünk semmit