Minden guminak más és más a stílusa,a többség előbb bemelegszik mint maga a motor (konkrétan a bandi,aminek kell 15perc mire üzemi hőfokon van).
7 fok körüli időben a sima conti road attack jobban tapad mint a road attack2,a metzeler z6-ot meg mindig nyúzni kell,hogy elkezdjen működni valamennyire.................azon a barnás,vöröses olasz aszfalton meg bármelyiket hidegen is koppig lehetne dönteni sztem,ergo nem mindegy hol használjuk....
Azért mert az M3 sport és hamarabb,kisebb kanyarsebességnél is melegszik annyira hogy tapadjon.
Szotyi viszont az ő stílusával simán bemelegíti sec-perc alatt az M5-öt is.
Ne hasonlítsd össze magad szotyival...........irtó gyorsan megy.
Kanyarban.
És nem bántásként mondom.Tapasztalatból.
Két kanyar s nem látom.
Minél magasabb a silica tartalma a guminak annál jobban fog tapadni hideg időben is. A túragumik ebben általában elég jók.. és nem utolsó sorban az élettartamra is pozitív hatással van. Sokkal alacsonyabb üzemi hőmérsékleten dolgoznak
Nekem is zörög.
Ugyan ez volt a CB 500nál.Arra azt mondták, hogy kicsit elfáradnak a rugók, de nem kell vele foglalkozni, mert ezzel a zörgéssel még kimennek a világból.
Sajnos nem vagyok SV szaki, de V2nél egyéb érdekes hangok is vannak szerintem.
Én nem aggódok
Koncentráljatok más dolgokra
7 fok körüli időben a sima conti road attack jobban tapad mint a road attack2,a metzeler z6-ot meg mindig nyúzni kell,hogy elkezdjen működni valamennyire.................azon a barnás,vöröses olasz aszfalton meg bármelyiket hidegen is koppig lehetne dönteni sztem,ergo nem mindegy hol használjuk....
Szotyi viszont az ő stílusával simán bemelegíti sec-perc alatt az M5-öt is.
Ne hasonlítsd össze magad szotyival...........irtó gyorsan megy.
Kanyarban.
És nem bántásként mondom.Tapasztalatból.
Két kanyar s nem látom.
de miért fogott ott az M3, ahol az M5 már rég esélytelen volt?
Egyedül nyáron 25C+ lehetett értelmesen használni...A túragumit elvileg ősszel is lehetne normális határok közt nem?Na ezt nem.
Inkább 10x M3 ami elfogy 8000-10000 után, mint ez az ótvar, ami lekopik mintáig 6000 alatt...
ha teheted, cseréltesd ki a csavarokat, x-bike tud jóáron
Mi az ára?
Szerintem Zsé nem érte el a hőfokot.
Ugyan ez volt a CB 500nál.Arra azt mondták, hogy kicsit elfáradnak a rugók, de nem kell vele foglalkozni, mert ezzel a zörgéssel még kimennek a világból.
Sajnos nem vagyok SV szaki, de V2nél egyéb érdekes hangok is vannak szerintem.
Én nem aggódok
Koncentráljatok más dolgokra
Lehet be kellett volna indítani?