A felső villahidat 2500ft-ért csinálták meg! Ennyiért lett 16mm vastag a kormánybefogó átmenő csavarjánál. Kb 2x erősebb mint a gyári N-es. Józan ember 10E ft-ért át tudja alakítani kompletten az egészet S-ről N-re. Míg máshol 350Eur-t kérnek a szettért
Hát főnök....................62-ért szupersport Pirelli Rosso II-est újíthatsz be 180-120-as combóban.
Így 54-e ért a strada...............szerintem rablás.
Inkább alkudd le az 54-et és vegyél egy szett angelt.
A motort holnap veszem meg, egyelőre még a kereskedésben pihen. A gumik már erősen csereérettek, és az üzlet ajánlotta, hogy 54000 Ft-ért tesznek rá egy szett Strada-t. Szeretem a majrécsíkot minél rövidebbnek tudni, ezért inkább a tapadás a főbb szempont, de nem tudom, hogy megéri-e 20-30 ezerrel drágábban valamilyen más gumit választani.
Viszont a hasonló keménységű D220-as ami a gyári gumi egy sor ember szinte állva pofáraesett.
Bár páran meg nem.
Fene tufja.
Az első tulaja az SV-mnek még kint valszeg lecserélte D208-ra még a kereskedésben.
És 1916-os születésű volt a csóka.Ha ő ledobta annyira nem lehetett jó.
A gumikeverék keménysége nem a döntögetésre van elsősorban befolyással, hanem a fékezésre és kigyorsításra. Egy bakelit keménységű gumival is mélyeket lehet fordulni, csak éppen nem lesz annyi a gumiban hogy ekkor további erőket is az aszfaltra tudjon vinni..ergo ha rányitod a gázt, csúszkálni fog... de fékezésnél is hasonló a helyzet.
Nézz rá a revolutionmotor.hu áraira.
Egyébként azt is érdemes számításba venni hogy mennyit megy el a kiválasztott gumi..mert végső soron ez dönti el hogy drága e vagy sem
Így 54-e ért a strada...............szerintem rablás.
Inkább alkudd le az 54-et és vegyél egy szett angelt.
És 4500 Km-el D208-asok voltak fenn.
Meg sok SV-s utálta a bakelit D220-ast.
Nekem meg otthon pihen már egy 12 42.heti Rosso II.
Elsőt január februárban veszem.
Bár páran meg nem.
Fene tufja.
Az első tulaja az SV-mnek még kint valszeg lecserélte D208-ra még a kereskedésben.
És 1916-os születésű volt a csóka.Ha ő ledobta annyira nem lehetett jó.
legalábbis én így gondolom
Pesten merre vannak nagyobb hasznaltmotorkereskedesek ? Neten nezelodtem de oda ugye a "keszlet" nagyresze nincs feltoltve
Kérdés hogy szeretsz e döntögetni.