Van valakinek tapasztalat az alábbi karokkal? Le szeretném cserélni de nem tudom a 2 vagy a 4 ujjasat vegyem. Tudja valaki, hogy a k ujjasra vészfékezéskor rá tudnék fogni 4 ujjal is a fékerő növelése miatt? Bocsi a hülye kérdésért.
Az első a vezlánc feszítő miatt szokott kopogni ha nem túl hangos a kopogás...na . meg mert vagy hajtókaros(de azért akkor hamar megállna) vagy csapszeges, azzal egy darabig még elmegy, de csak egy kis ideig...
nemtom, azt a kék színt tán a 4-es vagy az 5-ös golffal hozták be? akkor mindenkinek az kellett, mint 1-2 éve a ledsoros ködfény vagy miazisten... szerintem a gyári sv műszerfény nagyon szép, a kék meg... hát nem írom le, nehogy megbántsam a kék-tulajokat :)
Odzsee!
Tudom nem ma volt ez a bejegyzésed de amit anno belinkeltél oldalt sajnos már nem találom. Meg akarom csinálni az SV-men is a műszerfalvilágítást de valami segítség kellene. Hogy milyen led kell bele és egy video a szerelésről. Elektros jártasságom van.
Köszönöm! Üdv.
Bontódik egy SV650, 2000-es évjárat !
Ha valakit érdekel, akkor a bontós ár alatt bármit lehet vinni...
(blokk már elkelt)
Van valakinek tapasztalat az alábbi karokkal? Le szeretném cserélni de nem tudom a 2 vagy a 4 ujjasat vegyem. Tudja valaki, hogy a k ujjasra vészfékezéskor rá tudnék fogni 4 ujjal is a fékerő növelése miatt? Bocsi a hülye kérdésért.
Tudom nem ma volt ez a bejegyzésed de amit anno belinkeltél oldalt sajnos már nem találom. Meg akarom csinálni az SV-men is a műszerfalvilágítást de valami segítség kellene. Hogy milyen led kell bele és egy video a szerelésről. Elektros jártasságom van.
Köszönöm! Üdv.