Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem igen , elvileg szombat d.u. úgyis kell hazajönnöm ! Szerezz nekem két bolhát az oldalidomhoz (de olyat amik nem fáznak :) )
és a 7 végén össze is rakjuk a vasat?
19:00 után megyek értük
Jozef!Mikor lesznek készen az idomok?
Baxhatom a ledelést.Gyárilag így néz ki a műszerfalam fénye.
Jól mondja a "fiatalember"
Na akkor kicsit én is beleszólok ebbe a ledes témába kicsit.Ha nagyon szakszerű akar lenni az ember akkor hőlégfúvós pákával szedi le a ledeket.Ez azért jobb mint a sima páka még ha az weller is, mert azon túl,hogy melegíti az egész alkatrészt(ledet) a jól eloszlaott hővel a nyák lemezt is melegíti.Mind emellett ezzel a hővel azt a bizonyos ragasztót is oldja amivel az alkatrészek le vannak ragasztva.Így jó eséllyel a nyák roncsolódása nélkül tudjuk eltávolítani a ledeket.Sima pákával is elérhető ez csak aki amolyan hétvégi forrasztgató annak nem biztos,hogy sikerül roncsolás mentesen megúszni a műtétet.
nem akarja feltölteni...
kép lemaradt:
A karok, és a tükrök is "házi" készítésűek, az előző tulaj munkája.

szobipeti: Nagyon tetszetős ez a fehér háttérvilágítás, lehet, hogy még télen én is nekiesek
Csakmert régvolt róla szó
Műszerfal kiszedés egyszerű, ami már kicsit nagyobb odafigyelést igényel az a mutató és a kijelző levétele. Gyári ledekel marha nehéz kivenni, odavannak ragasztva elég rendesen, nekem is több darabba jöttek le. Weller pálkával érdemes nekiállni mert nagyon kicsik a ledek nehéz hozzáférni. A ledeket vaterán szereztem be, 400 ftomba volt. Srácnak van kék és piros led is.
így örültetek mint a nyuszi a répának?

http://youtu.be/WeJQx9n5GPw
Örültünk is rendesen amikor hoztad.
Biztos van a környéketeken, de ne nagy áruházat nézz mert ott csak a legkeresettebb holmik vannak ez meg nem az...
Most ment.
Még nem kaptam mailt.
Az az igazi.
Édes volt azt hiszem
Reggel úgy kezdtem vagy 3-4 frissensült be a hátizsákba.
22-24 fokban,napsütésben.....nyammm!
Édes vagy sós?
Burek, jó is az így télen
Na ilyen szigetelős bót is jó lenne.
Bricostore kilőve.
Nincs má ott semmi mert a jónép kifosztotta.
Egy bureket betolnék most is.

mondjuk a parton lenne az igazi+30 fokban.
De én telhetetlen vgyok.