Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem...csak tudod mindentől óvom, annyira szeretem:) Nem akarom h bármi baja legyen:D
Semekkora.Ez egy motor.Az eso nem art neki.Nezd meg a nakedeket.Azoknak sincs bajuk.Pedig meg ennyi plexi sincs.
Az,hogy sokkal vékonyabb a gyárinál kb 4-5 mm rés van a plexi és a műszerfal felső müanyagja között,nem tudom mekkora probléma ha oda befolyik a víz...
Így hirtelen azt hiszem ugyan olyan!
az enyém nem motorline-os, de nincs baj vele. teszi a dolgát, azért a menetszél nem hajlítja meg
neked mi a problémád a tiéddel?
És amit a motorline árul duplabubis, az jó lehet vastagságra?:)
Amugy köszönöm a segítségedet!
És ami Neked van az vastagásgra is megegyezik a gyári plecivel?
http://www.motorline.hu/compon..." target="_blank">próbáld itt!
mondjuk ez sztem picit drága, viszont duplabubis!
nekem szimpla bubis van, az apróhirdetések között megtalálod a srácot, fékkart is árul!
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom ,bízom benne, hogy Ti tudtok segíteni...
Nemrég egy kedves motoros kolléga rendelt nekem egy sv650s-hez való fekete plexit...De sajnos sokkal vékonyabb mint a gyári...
A kérdésem az lenne ,hogy van-e olyan fekete plexi( esetleg valami duplabubis), ami vastagságban meg mindenhogy azonos a gyári méretekkel...?
Előre is köszönöm annak aki segít...
Meg, de azt írta hogy jelentkezik az árral kapcsolatban, de semmi Lehet felhívom hétvégén, érdekelne a motor.
Általában már nem fórumozik....szerintem hívd fel, a telszáma megvan?
Sanyi, Zoli nem nagyon van gépnél? Várom az árát a motornak de nem jelentkezik Azt írta megválna tőle de kezdem úgy érezem még sem akar megválni tőle
Az egész jővőhét és naggyából a november ilyen lesz.
Még vasárnap is jó lehet. Ha van egy kis nap, tiszta Szeptember feeling...
A mostani napon nagyon kedveznek a motorozásnak, nekem is eszembe jutott,h egy utolsó-utáni kört még ki kéne jönni;)

Kár,h a motorom jelenleg 30km-re parkol tőlem
Szerintem voltam arra.
Tegnap gyönyörű idő volt, Pvörösvár, Csobánka, Pomáz, Szentendre, Váci út útvonalon sikerült kb 100métert menni a megengedett sebességhatáron belül, szerintem egyéni fogyasztás és fordulatszám rekordjaim dőltek meg..:-)
Pilisvörösvár Csobánkát mindenkinek ajánlom, szép, népmesei fordulatokban gazdag, de kevés autós pálya...
Túrában ésszerű keretek közt haladósan 5,1-53.
De elborult aggyal volt 7-is.Bár én az SV-vel tutam 8.at etetni.
Én az SV-met mindennapi városba járó járgánynak használom, ha nagyon spórolósan megyek (de egyre kevésbé megyek így ...,) 4.5L a fogyasztás, Ennél meg lehetne úszni 5L körül?
Egy nepper hozta be olaszból.Fenn volt jó fél évig a hahun.Émn meg bevállaltam.
Már egy éve nálam van.Tettem bele már kis hijján 12e Kmt.
A gép nekem egyenlőre az álom.
Most csak egy kis futóműtuningot kapott.
Meg egy R1 fék pumpát.Ezért várom a tartályt.
Remélem, ha elindul a verda, megosztod majd a tapasztalataid, SV650 ről szeretnék ilyenre váltani egyszer... :-)

PS: Hol találtál rá? Tuti nem itthol...
Még nincs fékem.A tartály nem ért ide kínából.
15,5 centi.
Gyorsan ki kell hozni, motoros az idő;)
Szerintem úgy kevesebbet fog mutatni az óra... mert nagyobb a hátsó kerék kerülete