Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
azt a nagyon bubis plexit hol lehet beszerezni?
Üdv mindenki!
szeretnék a motoromra olyan markolatot, ami vastagabb mint a gyári, mert szerintem az elég virsli.nekem kényelmetlen.
esetleg ajánlanátok valamilyet?
Előre is köszi!
Üdv!
hátsó fékkar külön eladó?
Én is eltettem télire.
Köszi a petróleumos tanácsot, könnyen letisztítottam vele a láncot és a fogaskerekek körül! Nomeg le is mostam a gépet...
Még nem vagyok megfelelő bónuszban.
nekem a biztosításom baleseti adóval együtt éves 9700ft.Telj.adót meg még a 650-után kell fizetnem az 17000 éves...
kb 7000-2300 ft spórolnék......nincs 1 tank benya sem.
Meg amúgyis..................milesz ha ilyen idő lesz mint tegnap?

A biztim egy 12e egész évre 11 a teljesítmény adó.

Mennyit spórolnék?
10e-ret?
Nálam a biztosító csak úgy emeli a bónuszomat ha legalább 9 hónapot forgalomban van a motor.U.h. én nem vonatok idén....
MA megyek kivonatni a mocit én is azon agyalok hogy elég nekem a 4 hónap kivonatás, bár ha 6 lesz az se oylan nagy gáz, mert most tervezek krosszmotort veni, visszahúz a szívem, szóval lesz mivel ez idő alatt csapatni. Széles utat Kollégák !
Az hajlamos ott az ülés alatt elkalandozni, nekem is tűnt már el aztán amikor nem kellett persze meglett lecsúszva az első ülés alá.
Nem sőt az enyém is eltűnt....
sziasztok
most kezdem bontani ezt az sv 650 2006 os , tel 06209238057
Sanyi!

Nem felejtettem legutóbb nálad véletlenül egy tankemelő pálcát ?
Napokban belenéztem a motor farába és hiányzik

Fórumon azt hiszem még nem ütköztünk. Enyém a fekete vas, amit túrakormányosítottunk és rángat 4500-6000 tartományban
Tavaszra már van program :p
Szotyi! Gondolom nem lep meg, de Veled tartanék. Kb biztosra is mondhatom, a kérdés, hogy mivel megyek
Vazz,ez nem egyszerű!
Csak úgy oldható meg,hogy felveszel valakit 2 hétre....
pedig ezt a helyzetet meg kell valahogy oldani, mert mi van ha beteg leszel, eltöröd a lábad, nászútra mész stb.
Jó lenne.
Kedevem van.
KB 2 kiló minimum kéne pénzben és a motort toppra kell tennem.
Ez OK megoldom spórolással KB juliusra naggyából.
Ennek függvénye hogy normálisabb legyen a forgalom mint ebben az évben mert a január-julius horror volt.De feltételezem a legjobbat.
A legnagyobb nyomorom hogy most május óta mikor a kolegám meghalt nincs senki aki pakoljon,kiadjon,összedobjon dolgokat és gari,szaldgálás anyagért meg egyebet intézze csak én.
A hatvanéves anyámat és a koleganőt aki szintén ilyen korú még egy péntek-szombat délig másfél napra ott hagynám de 10 napig?
Felvenni valakit meg jelenleg nincs pénzem.
Ez a legnagyobb bökkenő.
jah, ez nem számonkérés akart lenni, csak meglepődtem. jó lenne egy 3-tól több napos túrát összehozni.
Mert igaz.
Nem csak rajtam múlik.
Van még legalább 3-4 tényező.
Mint mondtam kiderül.
Ha nem megyek jó utat oszt annyi.
akkor eddig miért volt sírás, hogy max 3 napra tudsz jönni különben összedől a cég?
Ha úgy van szerintem meg.
Akkor az 10 nap minimum.Megoldod?
Szardínia jöhet.
Azért hagynám svájcot.