Karlovactól össze vissza a hegyekben,aztán senjnél le a partra,karlobagban aludtunk 1-et,megint part+fel a hegyekbe,trogirnál le.part,vodicén alvás,megint part senjig,23-as úton karlovac,haza.....24-25 fok volt lent....ködben indultunk 10 fokban.hazafelé sem volt több....
23-ai hétvégén pályáztam(tőlem szokatlanul) a határtól Karlovacig,ha rajtam múlik 4 óra alatt a parton vagyok....de utálom a pályát,unatkozom rajta............de legalább volt karbantartás,150-el kacsáztam a bólyák között...
Tévedés.
A legutóbbin sem volt egy méter autópálya sem.
De mivel nem jöttél nem láthattad.
1700 KM.
még egy quadost is megijesztettem mikor falualján meg erdőkben mentem utána annyira igyekeztem kerülni a pályát.
nincs is útvonal hehe. amúgy mindenkinek más a fontos, Ti 3 nap alatt akartok menni 2000km-t, ok az nem nagyon megy pálya nélkül. nekem viszont kiadják a szabit, idén is 3 hetet rohadtam itthon szóval nekem nem sietős, inkább mennék több napra pálya nélkül nem sietve.
És idén megvan a 12e.
Mind a triplával.
mire tavasz lesz elfelejtitek hogy mit akartatok
én nem tervezek
...remélem jövöre is minimum ennyit(11eKm) tudok csapódni mások turáihoz
Akkor már nagyon szét voltam dobva.
A legutóbbin sem volt egy méter autópálya sem.
De mivel nem jöttél nem láthattad.
1700 KM.
még egy quadost is megijesztettem mikor falualján meg erdőkben mentem utána annyira igyekeztem kerülni a pályát.
ha jövőre szerveztek valami ilyen nem igazi túrát engem érdekelne
A ruhán.
Sisakbelsőt modernebb eszközzel venném kezelésbe.
Igazából szétszedhető de kurvára nincs kedvem a legohoz.
Mi az idén Naudersban aludtunk,onnan csillagtúráztunk 5 napot,über jó.2-nap ki,2 nap haza,no pálya!
Légy részeg és nem kell körülötte semmit csinálni.