Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Június 20 után érdemes nekivágni,8-10 napot tervezek......az úticél még nem fix......francia alpok,korzika,szardínia?
16e, nem volt időm menni....és még nincs vége teljesen a szezonnak!
amikorra kérem, csak márciusig el kell dönteni, mert ha már a fél cég szabin van akkor már nem mehetek
Ez éltet minket tavaszig! Téged is!
Még kell 120 Km a 20000.-ig.

És idén megvan a 12e.
Mind a triplával.
mindenki már most tervezget ezerrel?
mire tavasz lesz elfelejtitek hogy mit akartatok

én nem tervezek
...remélem jövöre is minimum ennyit(11eKm) tudok csapódni mások turáihoz
Az jó..............majd jövőre.

Akkor már nagyon szét voltam dobva.
Karlovactól össze vissza a hegyekben,aztán senjnél le a partra,karlobagban aludtunk 1-et,megint part+fel a hegyekbe,trogirnál le.part,vodicén alvás,megint part senjig,23-as úton karlovac,haza.....24-25 fok volt lent....ködben indultunk 10 fokban.hazafelé sem volt több....
mikor van az a szabi?
Meddig mentetek?
23-ai hétvégén pályáztam(tőlem szokatlanul) a határtól Karlovacig,ha rajtam múlik 4 óra alatt a parton vagyok....de utálom a pályát,unatkozom rajta............de legalább volt karbantartás,150-el kacsáztam a bólyák között...
Tévedés.
A legutóbbin sem volt egy méter autópálya sem.
De mivel nem jöttél nem láthattad.
1700 KM.
még egy quadost is megijesztettem mikor falualján meg erdőkben mentem utána annyira igyekeztem kerülni a pályát.
nincs is útvonal hehe. amúgy mindenkinek más a fontos, Ti 3 nap alatt akartok menni 2000km-t, ok az nem nagyon megy pálya nélkül. nekem viszont kiadják a szabit, idén is 3 hetet rohadtam itthon szóval nekem nem sietős, inkább mennék több napra pálya nélkül nem sietve.
Jézus segíts.................Nehogy elkezdj az útvonallal mahinálni mert nemmegyünk sehova.
pedig pálya nélkül nem is igazi motoros túra
ha jövőre szerveztek valami ilyen nem igazi túrát engem érdekelne
Ha minden igaz talán megjön a csavarszett jövő héten akkor megnézem őt.
Ha eljutsz Tibiig nála szerintem van.....én a louisost használom és egész tűrhető...
Az megvolt.
A ruhán.
Sisakbelsőt modernebb eszközzel venném kezelésbe.
Igazából szétszedhető de kurvára nincs kedvem a legohoz.
Szappanos víz,kefe?
Szereznem kell egy sisakbelsőtisztító spray.t jövő héten.
Jó terv...........5 napom a mostani évből kiindulva nem lesz.De ami késik az lassan jön.
Tell Vilmos se rossz,ott aztán lehet kanyarogni orrvérzésig.

Mi az idén Naudersban aludtunk,onnan csillagtúráztunk 5 napot,über jó.2-nap ki,2 nap haza,no pálya!
Hülye kérdés gyerek mellett..................

Légy részeg és nem kell körülötte semmit csinálni.
nekem rövidtávú tervben egy súlyos döntést kell meghoznom, hogy igyak még 1 sört vagy ne?
Az a nyugatiparti végig az amerikai kontinensen hosszában sem lehet túl nagy tétel jövőre.