Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egész faintos.....picit olyan támadós az üléspozíció?
Egyenlőre a hosszított gázbowden van ott.Megvan a gyári rövidebb.
Megy bele az.
De ahhoz kell kicsit energiát gyűjtenem mert nem eccerű mutatvány bevarázsolni.
Na az ott szép dolog
Na, akkor a balatoni haldealerek versenyeztek ki a legjobb hekk-er?..
Gázbowdennek tűnik..
A műszefal előtti kábel ,az mi ?
Kémfotó.................lassan azé csak összeáll.
Nem sok esély van rá.Hegesztés és kirántás van még de annyi a felületnek.
Keress egy bontott gyárit ami szép.
Vagy sportdob.
De szerintem hagyd a fenébe.Lesz ez még rosszabb is.
Sziasztok!

A motorommal nemrég sajnos eldőltem és a kipufogom egy picit benyomódott.A horpadás nem túl mély,inkább esztétikailag zavaró.
A kérdésem az lenne,hogy van e valamilyen módszer a horpadást valahogy kihúzatni?
A vákuumos módszer sajna nem jó,mert vastag a lemez.

Ha valaki sikeresen javíttatott ilyen sérülést,vagy tud valamilyen módszert rá,akkor kérem írjon!

Köszönet!
Inkább az Angel.
Én is csak pislogtam Bár nincs min meglepődni aki ilyen előadásokat tart az egy hekker versenyt simán megnyer
"Irányjelző (percenként 90 (+-) 30 villogás, tehát (min 60- maximu 120/perc), a másik oldalra kapcsolva ugyanolyan ritmusban kell villognia."
Sziasztok!
Na megjött végre az "áhított" led index és a relé. Próbáltam bekötni úgy a relét, ahogy a képeken volt amiket küldtetek. Hát nem jött össze. Még a biztit is kivágta mikor letesteltem a testet
Gondolom azért nem működik így, mert 3 lábas a relé nem 2. Pedig a 3dik láb csak a test lenne...
Így sem villog olyan marha gyorsan, egyértelműen kivehető a villogás, nem "folyik össze" mintha folyamatosan világítana. Max 2x olyan gyorsan villog mint a gyári. rendőr cseszegethet érte ha meglátja szerintetek? Illetve műszakin problémás lenne így? Nincs kedvem a "kedves" eladőval vitatkozni, hogy márpedig vegye vissza, nem akarja.
Halihó!
Lassan gumicsere lesz, nézelődök mindenhol. Kettő van idáig, bár nem egy árkategória: Pirelli Diablo Strada vagy az Angel
Segítsetek légyszi, vélemények, tapasztalatok.
Köszi
Ha minden igaz hétvégén motorszerelés lesz.
TV2 ha jól emlékszem....
hol szerepelt?
igen láttam. nagyon jól nyomja de el is viszi minden idejét. idén talán 1x láttam.
Ja !
Hekker celeb
Ja.
Nem biztos, hogy ismered...innen talán Lallerrel tartja még a kapcsolatot...
?
Andrew-ból celeb lett....
áhháááá
duplabubis :)
mondjuk 25 ért én sokallom, de amúgy nem lehet rossz!
Szia!

Itt:
Motorline