Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyi engem felhívhatsz
Csak kérdés visszaalszom-e vagy sem...
Volt már hogy a melóhelyemről is 2x hívtak ügyeletbe és csak másodjára sikerült bejutni
Sv650 K2 milyen tipusú izző kell tompítotba meg refibe?
jó móka lehet, mint anno megboldogult ifjúkoromban, amikor a szimóval vágtattunk tökön paszulyon keresztül, homokbányába stb. télen-nyáron
Motoroztunk az autópályán
Ááááááááááá.
Celozgatunk
Öregedj meg,szerezz gyenge motort..............nem kell kivonatnod.
De igen, tenyleg nem erdemes kivonatni.eves bizti sulyado 20 /ev
érdekes nekem a biztosítóval nem volt semmi gond, egy emailből megértették mondjuk az okmányirodába ültem 1 órát, de ha nem lettem volna lusta időpontot kérni akkor azt se kellett volna.
Ez a kivonás annak éri meg akinek sok lóerőt préseltek bele a motorjába.
Én csak biztosítós hercehurca miatt nem vonatom ki. Nem olyan egyszerű, hogy bejelentem és nem kell fizetnem 3-4-5 hónapot, tök sok utánajárás meg szopatás az egész, meg ha nincs kerek 9 hónapod egy évben akkor még a bonuszod sem nő. Márc 15-én mindig jó idő van, akkor szoktam először kihozni. Az akkor meg többet ér mint 10E ft spórolás
Kb egy tizest sporolnek vagy kevesebbet.nem lesz kivonva.
Pontosan így van!
1-szer vonattam ki 3 hónapra,volt 2-szer napos,meleg hétvége én meg itthon ültem,brrrrr........az automatikus visszahelyezés időpontja előtt 4 nappal visszahelyeztettem a forgalomba és már röppentem is.......azóta ilyet nem csinálok.....
hello én most csináltam kicsit másképp volt vagy félre értettelek

6hónapra lehet kivonni,de nem vagy köteles addig.én pl nem kerek 6 hónapra vontam ki, ez 2300ft volt, és automatikusan visszahelyezik a forgalomba... teljesítményadó részét ők intézik neked a biztosító felé kell jelezned a kivonás dátumát.
Ha meggondolnám magam és már januárban szeretnék motorozni, akkor lehet hogy 2300ft a visszahelyezés de alap esetben nem kell fizetni a visszahelyezésért
Köszi a választ srácok !
6 hó 2300ft előbb visszajelentheted forgalomba később már bajos automatikusan forgalomba kerül
Vissza ugyanez 2300ft
A jármű forgalomból történő ideiglenes kivonása

Az üzemben tartó, a tulajdonos vagy a törzskönyvvel jogszerűen rendelkező más ügyfél kérelmére a közlekedési igazgatási hatóság a járműnyilvántartásba való bejegyzéssel intézkedik a jármű ideiglenes forgalomból történő kivonásáról.

A jármű közúti forgalomból történő ideiglenes kivonása esetén a közlekedési igazgatási hatóság a kérelemben meghatározott időtartamra, de legfeljebb hat hónapra a rendszámtáblán lévő címke érvénytelenítése nélkül bejegyzi a kivonás időtartamát a járműnyilvántartásba és a forgalmi engedély „Hivatalos feljegyzések” rovatába.

Amennyiben a jármű forgalmi engedélye nem áll a kérelmező tulajdonos vagy a törzskönyvvel jogszerűen rendelkező ügyfél rendelkezésére, a közlekedési igazgatási hatóság határozatban dönt a jármű ideiglenes forgalomból történő kivonásáról. A határozat jogerőre emelkedésétől számított 8 napon belül a jármű üzemben tartója köteles az ideiglenes kivonás tényének bejegyzése céljából a forgalmi engedélyt az eljáró közlekedési igazgatási hatóságnál bemutatni.

Törzskönyvvel jogszerűen rendelkező ügyfélnek kell tekinteni a pénzintézeteket, gépjármű-kereskedőket, lízingcégeket, zálogjogosultat vagy más olyan természetes vagy jogi személyt, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetet, akinél/amelynél a törzskönyvet a jármű tulajdonosa pénzügyi követelés fejében letétbe helyezte, ha ez a rendelkezési jogot megalapozó okiratból megállapítható.

A forgalomból ideiglenesen kivont járművel a kivonás időtartama alatt a közúti forgalomban nem lehet részt venni.

Amennyiben a forgalomból történő ideiglenes kivonás időtartamának lejárata előtt a járművel ismételten részt kívánnak venni a közúti forgalomban, az üzemben tartónak vagy tulajdonosnak az ismételt forgalomba állás tényét a közlekedési igazgatási hatóságnál a forgalmi engedélybe és járműnyilvántartásba tett bejegyzés érvénytelenítése céljából be kell jelentenie, a forgalomban tartáshoz szükséges egyéb jogszabályi feltételek igazolásával egyidejűleg.

Ha a jármű közúti forgalomból történő ideiglenes kivonását a törzskönyvvel jogszerűen rendelkező ügyfél kérelmezte, akkor a kérelemben megjelölt időtartam lejárta előtti, ismételt forgalomba állását is a törzskönyv jogosítottjának kell bejelentenie a közlekedési igazgatási hatóságnál.

A közúti forgalomból történő ideiglenes kivonás időtartamának lejáratát követően a jármű a közúti forgalomban külön közlekedési igazgatási eljárás nélkül részt vehet, feltéve, hogy az ahhoz szükséges egyéb jogszabályi feltételeknek megfelel.

A járművek forgalomból történő ideiglenes kivonásához szükséges okmányok

A kérelem benyújtásakor be kell mutatni:
a járműhöz kiadott régi vagy új típusú forgalmi engedélyt,
igazgatási szolgáltatási díj befizetéséről szóló igazolást,
ügyfél azonosító okmányt.
Szevasztok . Idén Talán az utolsó gurulás, aztán szerintem kivonatom a forgalomból, ti mit tudtok hány hónapra lehet kérni?
Csak lenne mit fognom mostanában.

Még kormányom sincsen.
Mondom vezetlek.......kalauzollak,mutatom az íveket,ilyesmi........magyarul nem száguldozom.
Sőt tudok egy nagyon szép erdei utat is,aszfaltozott,vadregényes...csak lenne már tavasz,napsütés,20-24 fok....
Na jó de 3 kanyar után nem látlak.............holafenébe fogok én körbemenni így?
Körbevezetlek szívesen,olyan 200km-es kört tudok abszolválni,ritka egyenesekkel!
És 31.-szer indultál neki!
ha tavaszig végre találok motort jönnék én is veletek, ha lehet
Bemelegítésnek jó az amerre a kopasz vitt mostanában.

Nem is maradtam le annyira mint régen.
Szólni szóltam KB 30x.