Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! 10 és 10,5 a két szám nálam
szia !
ez sem néz ki rosszul.
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
kPa a mértékegység amibe írtam
szia !
ha szeretsz barkácsolni akkor itt van egy kis segítség rendszámtartóhoz.
1000-1400 között és igen 800 alatt nem oké!
benne van a service-ben, ha jól emlékszek 8 alatt kuka, ~10 körül átlag, a fölött überkirály
Ma szétszedtem az én tankomat, kivettem az AC pumpát belőle, de ott semminek nincs hely az tuti.
Juteszembe! Mennyi a jó kompresszió SV1000-be?
Hello!A szinkodja a motorodnak YD8 Metalic Sonic Silver.Egyébként SVmédia a barátod!
Úgy kérdem mint jelentősen gyakorlott motortoló benzinhiány miatt.

Miabánatospicsnek?
Megfúrta a tankot és trabant mérőpálcát alkalmazott?...az vezetés közben is nézhető..
GSXR 600 topicban valaki csinált egy utólagosat a Gixxerbe, talán őket lenne érdemes megkérdezni
Véletlen nem tudja valaki, hogy SV1000-be nem lehet-e benzinszint jelzőt rakni valahogy? Nem olyan hű de fontos dolog, de kíváncsi vagyok hogy lehetne-e.
Nem tudom mitől kezdett el bomlani, de minden reggelre 1-2 mm lejött körbe. Ahogy nézegettem megvolt puhulva meg megdagadva az a darab ami leesett. Megszívta volna magát párával? Pedig ezeknek a műgyantás szaroknak nem szokása sztem.
Belül érdekesebb lenne.
nem tudom, én a lánctisztítást sose tudtam, mennyire kell véresen komolyan venni... megelégedtem azzal, hogy fújom és kész :)... aztán megvettem, végülis a lelki nyugalmam miatt, szerintem :)
jól működik, lehozza a koszt kívülről...
éri a pénzt?
És milyen?
vettem egy ilyet Lajosbától
10 papír!
keresem a fotót......
Szomorúan látom, mivel nálam kibírt 4-5 évet - mitől lett ilyen?
Ha nagyon unatkozol majd csinálj már róla pár képet légyszi, ha meg mégjobban unatkozol aztis megkérdezheted hogy mennyiért adja a srác Köszi
Képzeld bomlásnak indult a Mastek feliratom :( Szerinted lehet szerezni valahonnan olyan matricát? Bár azóta lekapartam és ígyis jól néz ki.