Nem, ez nem gyári!
egy ismerősöm sv-jén lévő lett lemásolva üvegszálas műgyantából, én meg lefújtam feketére.Télleg jól néz ki, azt hiszem még van egy eladó, ha érdekel.
volt róla képem is de nem találom:S
Biztositos tortenetnel mindegy.bevisz,gyarikent visszakap a tobbit meccselje le a kereskedes a biztositona.ha van casco vagy betetlap.ha nincs jon a fogtechnikazas.
sportlégszürös gépet nem vennék (még veszteségmérés után sem)
ha a gyári dobot ugy herélte ahogy annó én akkor simán belerakható egy szükitö amivel gyári hangja lesz ill. vizsgán nem veszik észre a különbséget
...szerintem nem ronda a fekete+némi piros
Motorvásárlás előtt állok és egy kis sv-re esett a választásom,pontosabban ezt néztem ki ,mert közel van és elég jól néz ki. !
Így kép és lerás alapján tudtok valami érdemlegeset mondani?
Mit jelent az hogy"sajnos az előző gazdája módosította a belső felépítését"
Kb 4 éve volt egy 2006-os SV1000S-em, amin Yoshimura 2-1-es rendszer volt. Azt már úgy vettem. Nem volt benne szonda, nem is hiányolta a motor, és jobban ment mint a jelenlegi!
Ezért keresném a megoldást, mert valahogy megoldható.
Csak akkor ennek nem tulajdonítottam kellő figyelmet!
Sajnos!
De köszönöm az ötleteket, és ha van még, ne tartsátok magatokban!
Hááát, a jó ár ott valószínűleg legalább a duplája mint az utángyártottnak...ez egy elég egyszerű hűtő, 30-40 körül csinálnak ilyet sőt jobbat már ha kell jobb hűtésű....
Ha nem akarsz venni hozzávaló cuccot akkor simán bekötve mellérögzíted....az érték fals lesz, de a sportdobnál szinte mindegy, ehhez át kell írni vagy az ecu-t vagy teszel bele pc-t vagy hasonlót...
Ügyesek vagytok Ez a cég árul a kínai szarokon kívül egyedül még új hűtőt utángyártva 190 juróért. A kérdés az lett volna, h minőségben lehet-e hiba benne, van-e tapasztalat
egy ismerősöm sv-jén lévő lett lemásolva üvegszálas műgyantából, én meg lefújtam feketére.Télleg jól néz ki, azt hiszem még van egy eladó, ha érdekel.
volt róla képem is de nem találom:S