Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, ez nem gyári!
egy ismerősöm sv-jén lévő lett lemásolva üvegszálas műgyantából, én meg lefújtam feketére.Télleg jól néz ki, azt hiszem még van egy eladó, ha érdekel.
volt róla képem is de nem találom:S
Rendben köszi
Halvány lila dugóm sincs.Öcsi szerezte.Majd utánanézek.
Neked a gyári rendszámtartó van rövidebbre vágva, vagy vettél rá valami másfajtát? Képeidet elnézve nem jöttem rá csak arra hogy jól néz ki
Zoli valami linket nem tudnál küldeni, hogy pontosan milyen smd való a műszerfalba? Köszi előre is!
Biztositos tortenetnel mindegy.bevisz,gyarikent visszakap a tobbit meccselje le a kereskedes a biztositona.ha van casco vagy betetlap.ha nincs jon a fogtechnikazas.
azért az nagyon nagyon jó dolog, hogy lehet kapni. Más kérdés, hogy ki veszi meg!
A gyári 155ezer HUF, rablás fényes nappal.
Sajna nem tudom, de sikerült ki google-zam az enyémnek a színkódját régebben. Szerintem menni fog neked is, tuti hogy fent van.
sportlégszürös gépet nem vennék (még veszteségmérés után sem)
ha a gyári dobot ugy herélte ahogy annó én akkor simán belerakható egy szükitö amivel gyári hangja lesz ill. vizsgán nem veszik észre a különbséget
...szerintem nem ronda a fekete+némi piros
A markolat az nem vészes,ízlés kérdése
A lényeg úgy is élőben dől el, a gyári kiput meg nem igazán akarom visszarakni.

Remélem hamarosan én is büszke sv tulaj leszek
Kinézetre kép alapján jónak mondanám bár a feketén piros kiegészítőktől hányok.
A qualifier gumira nem lennék büszke mert nem túl jó.

A gyári kipufogót meg kibelezhette az istenbarma így semmire nem jó már.

KB ennyi.
Sziasztok!

Motorvásárlás előtt állok és egy kis sv-re esett a választásom,pontosabban ezt néztem ki ,mert közel van és elég jól néz ki. !
Így kép és lerás alapján tudtok valami érdemlegeset mondani?
Mit jelent az hogy"sajnos az előző gazdája módosította a belső felépítését"

Köszi előre is
Eladó a képen látható Martin Dob!
Kb 4 éve volt egy 2006-os SV1000S-em, amin Yoshimura 2-1-es rendszer volt. Azt már úgy vettem. Nem volt benne szonda, nem is hiányolta a motor, és jobban ment mint a jelenlegi!
Ezért keresném a megoldást, mert valahogy megoldható.
Csak akkor ennek nem tulajdonítottam kellő figyelmet!
Sajnos!
De köszönöm az ötleteket, és ha van még, ne tartsátok magatokban!
És ki tudok hozni egy új ilyen hűtőt 50-60 alatt ha úgy csináltatok? Amúgy a környékemen nem lehet
Hááát, a jó ár ott valószínűleg legalább a duplája mint az utángyártottnak...ez egy elég egyszerű hűtő, 30-40 körül csinálnak ilyet sőt jobbat már ha kell jobb hűtésű....
Lehet, hogy közvetlenül a gyártótól is beszerezhető a gyári jó áron.
Toyo Radiators a gyártó.
Ha nem akarsz venni hozzávaló cuccot akkor simán bekötve mellérögzíted....az érték fals lesz, de a sportdobnál szinte mindegy, ehhez át kell írni vagy az ecu-t vagy teszel bele pc-t vagy hasonlót...
Ügyesek vagytok Ez a cég árul a kínai szarokon kívül egyedül még új hűtőt utángyártva 190 juróért. A kérdés az lett volna, h minőségben lehet-e hiba benne, van-e tapasztalat
Utangyartott hutok,kipufogok.angliaban es ebayen.
nem delkievic?
A Delkevic cégről hallottatok már valamit?
Ok.
Majd megnézem milyen hiba kódot ír ki hátha abból kiderül valami.
Ha mégis akkor írj.