Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A péntek pont olyan jó az akasztásra mint a kedd vagy a vasárnap.
konkrétumokat kérek!
hű de depressziósnak teccik lenni, pedig péntek délután van

Most akasszam fel magam?
Az már derék derék. Mondhatni darázs. Lehetnél a Tibiék reklámembere
Talán 110-es derék.Mostanában nem mértem.

Még törpölök hogy mifene kéne.
Az az akciósban nem jött, de talán nézhetünk valamit....
Milyen méret?
Valami nadrágféle?
Srácok! most tényleg érdemes benéznie annak aki akar kabátot...
Jó minőségű kabátaink érkeztek széklet vizelet árban, és igyekszünk ezt továbbitani a vásárlók felé is!
Cordura , jó minőségű protektorokkal már 13900-ért! Szerintem ez vicc...Gyertek, mert most érdemes...
Bőr: 29990=
Szia.

Én is lecseréltem a plexit, és igen, nekem is van/maradt ott egy kis rés :)
lhet csinálni körlámpásra is idomot, szerintem olyan MZ-set vagy szimszonosat lehet még szerezni valahonNANT :-)
Sziasztok!

Milyen olajat használtok az SV1000-ekbe? Nekem nem tetszik a kuplung hangja. Kiengedett kuplungnál üresben eléggé dübörög a kuplung. Lehet hozzátartozik hogy 72000-felett van az SV már valamennyivel, de mióta Magyarországon olaj lett benne cserélve, azóta ilyen a hangja. Motul van benne 5100as. 15W50-t ajánlottak bele azért mert mikor jött akkor 64 volt benne.
Holnap megnézem, hogy egyezik-e. Üdv
Az volt a legjobb amikor valaki vett egy gyári N-eset, és fel akarta öltöztetni S-essé
Esetleg még kérdezz arról, hogy hol lehet idomokat kapni SV-re :)
Hali.
beköszontem.
Kimitmikormennithova?
És felfér e a 180-as a 650-re?
k4-hez is tudsz? Mennyiért? Nekem csak előre kéne. köszi!
Előtte mi volt benne Vénusz?
Én is most cseréltem le egy 700 km-el ezelőtt az Act Evo-t Valvoline Durablendre, semmi különbséget nem érzek.
Szia nincs meg, csak a lapocka/nyak proti! Az egy 5000.- pénzért a tied is lehet!
Szia! Érdekelne, hogy a mellkas protektor megvan e még és ha igen mennyi az ára?!
Ja igy utolag visszaolvastam...:)
Én a gyári plexit fóliáztam le.
KÖszi,már meg is van,neked is vékonyabb a fekete plexi mint a gyári?Mert nekem van kb 2 mm rés a műszerfalnál...
Nem elég csak azokat kitekerni. Le kell venned a tükröt is, és a fejidom fényezett részét előre kell buktatni. Én is vettem már ki egyszer mert fóliáztam, egyszer meg mert elestem. Az a rohadék róka.....
Sziasztok!
Egy sv650s-en hogy kell elől a plexit lecserélni?kikaptam 6 csavart de az istennek nem jön ki,valamit még lekell szedni?
előre is köszi a választ