Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg persze.

Viszont a lényeg hogy kell egy tartó fémszalagot szerezni hozzá mint a sportkipuffokon vagy aluhegesztővel a normál SV helyre felhegesztetni felfogófület mert a TL-é máshol van így levettem róla.
szasz!A tl dobok megvannak még?jók azok az sv-re is ha nem tévedek.
Ja.en megmondom oszinten annyira fakezu vok hogy hogy meg nem mondom mi a kulonbseg a motul meg a repsol kozt.
Sovobe repsol ment meg ecer motul.most ketszer motul.Igy eddig 3-3 at allas ez x jelenleg.
Szia, hétezerért tudok hozzá adni előre. Üdv
Te Zoli
Nem létszükséglet de nem hátrány sem.15 és 30 rugó körül.
Üdv! 03' Sv 650s-re szeretnék fém fékcsövet. Vélemények ? Mennyire szükséges ill. kb. mennyiből lehet kihozni?
Melyik zoli?
Ha nem határozottan váltasz az SV lukat talál néha.
az enyém néha lyukat vált, 2-ből 3-ba (asszem), meg néha 5-ből 6-ba...
SzobiPeti, írtam a vipmailedre képekkel együtt, ha nem jönne meg szólj léci! (tel.)
Üdv
Zoli,írtam neked régebben hogy megírom milyen lett a váltóm az olajcsere után.
Motul 5100 került bele.
A motort csak én használom,és tudom milyen kaka volt elötte!Akadt a váltó!
Na mind ez eltünt,olyan lett mint a doxaóra!Nem hittem volna hogy olaj és olaj között ennyi kulömbség lehet,de igen
Szóval érdekes,és jó
Egyenlőre nincs rá anyagi keret.
Reménykedem hogy nem adják el míg összekaparom rá a lét.
Na ez egy más kategória, mint az enyém! SZÉÉÉÉÉÉP! ezért jó ár, és, ha sor4-esen volt akkor nincs kirázva belőle a tömőanyag sem! Biztos fasza lesz, ha meg lesz!
GSR-re való.
Szerintem jólesz nekem azis.
Ebayen nézem de annyi pénzt nem adok ki érte.Még a 75 is necces.
És még az összekötővel mehetek a janohoz.
Szia!

Nekem van egy eladó sebring gp.Ha érdekel írj egy mailt a balu88@mailbox.hu címre.

Üdv!
Most azon vagyok!Ebay-en néztem már párat de egy picivel mindig lecsúsztam róluk.
Mind1 itt a tél mindjárt úgyh ráérek még ez ügyben.Csak ha kifognék most egy jó darabot jó áron akkor lecsapnék rá
milyen Arrow? Én 110-ért vettem az újat! De ez a legalapabb titán dob
En most csorgatom a nyalam egy arrow e jeles carbon dobparra.75 rugo jo ar vagy nem?
ja... ...válaszoltam...
Lehet, hogy jobban jársz, ha veszel egy használt "e" betűs dobot rá! Nem rossz a Mastek, de semmi papírja nincs és hát idővel lehet, hogy gond lesz vele.
Cserkészbecsszó és eskü?
Ritkán nézem mostanában bocs .......de válaszolok...
az nekem kicsit sok!
akkor lehet marad a használt
Ahhoz képest hogy az én 05-ösöm ennyiért met el nemigen változott az ár.