Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam egyet Fétisnél...............................mmmmmmmmmm................egy darab vas és 1,5 milla volt. .Nyárra tervezek valamit csinálni.
tényleg jó gumma... és tartós
aztáéntudom.......nem is maradt mögötted senki.......
Volt nekem is.Hamar kopott elölis de nem volt ennyi paracsík rajta érdekes módon.
Talán mert a mostani /70.
Vagy más a profil.
Majd ha ott tartok hogy a sebességem indokolja rakok fel racsingosabbat.De nem erre.
nem gond, vegyél....
esvén is ez volt
Ha muszáj faragok egyet.Viszont előtte köll egy csőhajlító mert aztat vissza kellett adni.
örüjjééé ......a sor4 tényleg jobban motorozható, de a V2 nem lányos gép....
Te vagy a többet látott (ment, használta)kettőnk közül ...
de engem nehezen tudnátok rászúrni megint egy V2-re , de amígaz volt, nagyon szerettem
és doboztartót faragtok-e még a tesóddal vagy nem akarsz-e megszabadulni a tiédtől?...
Maj ha lesz 110 pacis gépem.
meg igasság szerint a sor4 csak eltévelyedés volt....mikor tavaly Biqm gépével mehettem párszor igencsak élvezkedtem.....jó-jó meg erős meg simán jár meg minden a sor4, de az igazi élvezet itt van.....amikor érzem magam alatt a gépet...
mikó juttotok má el a sportech M3-ig, tessék aztat venni mer az jó is, cíp is, hasznos is, nem is sok pízé van is
Szinte mindent tok ebay-ozni.
Conti roadatack2 szerintem nem rosz lehet nekem is az lesz a vége
Dozer te 180ast raktál hátra?
majd beszélünk a kormány végett, tényleg, felfúrós befogót nem tudsz íbéjezni?....
Élni nem nehéz.

Tudsz élni
nem vok nagy biznic men.....annak oka volt, egy csomó lét buktam a dolgon és még vita is maradt.....na mindegy, nem ide való...
Gondolom akarna...................
akarnék, de az anyegin múlik, ez igen olcsó volt és jó is na meg nem én fizettem...
biznisz men vagy.
Busát nem akarnál inkább a béka után?
ammá nem van....