Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyanezt már csinálják közúton.Konvolyvezérlés KB egymástól 2 méterre egy autósor 180-200-al hajt úgy hogy a vezetőcsókák ujságot olvasnak.
Kár hogy normál közlekedésre még nem alkalmas mert olyan bennük ülni mint a cserebogárnak a gyufásdobozban.
Padlógázzal vezet a számítógép és mikor fék kell azt is padlófékkel csinálja.
A sofőrök benne lennének, de érdekes módon a fogadó és indító állomásokon-munkahelyeken nem annyira lelkesednek az éjszakai melóért.....gondolj bele, ha komolyan vennénk az éjszakai áruszállítást akkor Neked is kéne egy éjjeli műszakot fenntartani az áruátvétel miatt ami rendesen megdrágítaná az árudat.....éjjel jobb vezetni, gyorsabb és lehet előzni is.....
Ezt vonatnak hívják....... (persze nem lehet mindenhova sínen eljutni....)
Autómata irányítású kamionok.Csak éjjel mennek a nekik kijelölt részen KB 180-al.Oszt csá.
Nem beszélve arról, hogy nem is akarnak gyorsabban menni....ennek több oka is van, pl a postásoknál le van korlátozva 70-re még pályán is, máshol ahol a túlfogyasztást a sofőrrel fizettetik meg ott azért megy 70-nel.......én 80.-nal szeretek menni mert ott kijövök 30 alatt míg 90-nél 33-35-öt behörpöl és az egy hosszabb úton akár 10 rugó plussz is lehet........viszont mivel nem akarok kibaszni a sietősebb kollégákkal felmegyek 90-re én is ha mögém érnek....szívás..
Akkor marad a vasút.Ugyis az lesz ha kifogyunk az olajból.
Ez nem feltétlenül van így....egy 560LE-s kamion is megfekszik annahegyen vagy a gödöllői emelkedőn 30t-val....és a legtöbb nincs is annyi, az enyém pl 430-as, igaz elég jól tartja magát...
Megoldható.Amelyik jármű a max sebességét max terheléssel x %-os emelkedőt nem tudja azt ki kő baxni a forgalomból.
Általában a régi agyonstrapált lomokat túlterhelve küldik ki.Persze hogy lassabb mint a nagymamám tolószékben.
Vagy a max sebességhatárt kell mindenkire kitolni járműtől függetlenül mint amerikában.
Az egysávoson és lakott területen belül lehet előzni...csak ott nem ahol nem veszélyes... .......ma egy keskeny, kanyargós mellékúton traktorokat és bringásokat na meg lassabban haladókat előzgettem mert ott lehetett, ahogy kiértem a pályára ott már csak 60 végig haza mert ott már nem....
most kéne egysávos Budapest bevezető tele szembejövővel és a sor végén a barom politikus.hogy ne tudjon előzni vagy két óra hosszát.
Basszus.....reped a plafon.
Feltettem egy vidit a kamionos előzési tilalom dolgában némi magyarázattal, akit érdekel nézze meg....:
link
isszuk betűid.....én legalábbis már iszom....
Én is mindig itt vagyok, igaz ritkán szólok de akkor felettébb bölcseket
Ez valószínűleg azért történhetett meg,mert bár Csomi szinte mindig itt van,ennek ellenére ritkán nyilatkozik meg!
A megfogalmazás tetszett
ha az akksit megölöd és nem cseréled idejében akkor csere a fesszab. ennek az ellenőrzésére is van szerviz technológia. nekem minden új benne ytx14.es akkuval.
meg ha véletlen megdöccen az ember keze a markolaton, akkor jó nagyot ránt gyorsításban is. nemcsak motorfékben.
Asztáá? egyébként mi ezen olyan vicces? tényleg így van, hallani, hézagolás után is, pedig a vezérlés nem kopott, 35e km-el korában is ilyen volt...
Elektronikaaaaaa?
Van olyanis?
Há ezek jappánok.Sosemromlikelazeletronika.
hehehehhe
Fesszabra figyelj az szokik idősebb sutyukin kinyuvadni.
Vezetni jó de a motorfékkel csínján alacsony fokozatban mert leharapod a kormányt.
Amúgy egy aranyos doromboló kiscica kezdésre.
Én már túl vagyok pár tigrisbukfencen is úgyhogy annyit tudok ha töröd akkor nem nagy kunszt talpraállítani.
köszi az ajánlatot. Amint zsebenben lesz a pénz és még fent lesz a neten a mocid lehet róla szó hogy megnézem. mert csinos darab nagyon.