Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello!

Új vagyok még, valami ötlet merre találok SV 400-hoz (650-nel, 1000-rel megegyezik) KÉK színű kuplung-fékkart?:)
Köszi előre is!
Üdv.:Imi
Csákó!

Raktam fel új képeket, ha valakit esetleg.....
Suzuki SV650S
aha...anno az E-ring egy tsz telep volt és ezek szerint Májki családja már régebben is ott sportolt a sertéstelep és a tápkeverő között....
Nem.Ez Majki nagyfaterja.
Hali mindenkinek.Tud e valaki segíteni?Keresek 650. hűtő bal oldali alu burkolatát(díszítő elem).
Régen is kiültek úgy látszik....vagy ez csak antikolt, de új fotó?
Isten éltessen Májki!
kívánj inkább hepi finist.....
Hepi börzdéj!
NI!

Én ilyet mondok.
Mint mondtam nem fér el...............és nemvoik racsingos.Majd kiderül ami bederül.
Én ilyet nem mondtam!
akkor meg megvan a válasz
Na ja.Csak a racsingosak aszondták a két szál megy le azajó.
most is csak 1 megy le és ugyan nem radiális,de két féknyerges a fék így is
Mivel laposodik a fórum bedobom a következő hülye kérdést nem gumi,olaj,szélesfelni témában.

Úgy néz ki a két fékcsőszál nem fog elférni a kormányon mivel a radiális más elhelyezésű csak egy szál max.
A le a jobb oldalra egy szál megy onnan megy a bal oldali nyeregre megoldás a jobb vagy fentről a két szál ahogy most is volt?
Vagy tökmindegy és ne törpöljek marhaságokon?
Majd ha elhasználtam a PR2-őt...........de még csak 11000km van benne,úgyhogy még kell egy kicsit koptatni...
Veszel?.....az jó
Majd 2012-ben beszámolok a tapasztalatokról.......
nem de majd biztos vesz ilyet valaki
Ilyet veszel?....
majd kiderül a vallatásnál.
Még én sem, jónak tűnik és az ára sem annyival drágább a 2-nél....mondjuk tény, hogy az egyetlen baja a PR-nek az, hogy a közepe csúszott, vizes úton főleg, ha most ezzel az új fejlesztéssel ezt csökkentették az egy igen jó kis gumit eredményezhet...
Sziasztok!
Van egy 4db-os lábtartó szettem Sv-re 15000Ft-ba kerül.Ha valakit érdekel eléshetőség az adatlapomon.
Idén!
Zsír új modell!