Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háló fiatalok !
Most kezdek nézni újabb SV-t (2004-től...)
Van is vevőm a mostanira, de nem tudom, hogy eladjam-e addig míg nem találok helyette másikat. Nem akarok motor nélkül maradni a szezon közepén.
Szerintetek?
Gratula Sanyi bá'!
Üdv Mindenkinek
Eladtam a TL1000S-emet. Megmaradt egy pár Leo Vince Karbondob, K&N sportlégszűrő, egy Power Commander, alsó idomok, hátsó sárvédő (karbon ez is).
Mindezekből a kipufogó ami tutira jó az sv1000-hez (4 csavaros felfogatású) 90E a pár
309221150
sziasztok
Most olvasom...Jo dontes .
Alig várom, hogy hazakeveredjen a gép..... ....jobban mint anno az újat......és megen SV-s lettem...
Gyere Cimbi már mondtam Neked!
Én a pilot povert azért vettem mert ki szerettem volna próbálni.Túra gumim volt már,sport gumim még nem.Emellett sokan illették dicsérő szavakkal a p.p-t.Az árában lényeges különbség nem volt így hát a p.p. mellett döntöttem.
A másik vágyam a piloat road2 csak mivel az jóval drágább így lemondtam róla.
Szatyi kollégának viszont javasolnék valami racsingosabb gumát mivel ő volt már pályán és szeretne is még menni.
Mindenki vegyen olyan gumit amilyet szeretne
és kinek szolgálod fel? :)
Nagyon figyelmes vagy, hogy tudod hogy 180as kell nekem De megen jól elbizonytalanodtam mit is vegyek. Majd holnap rábökök az egyikre és megrendelem
Én is ezt vallom vettem rá 1 170es dunlopot de fel se raktam túladtam rajta mert itt is mondták a gyárit érdemes rárakni most fizukor veszek 1 conti road atack 2őt
erre én csak azt tudom mondani, nekem nem volt rossz érzés a 650-en a 180-as........egyszerűen ki kell próbálni és akinek bejön használjon olyat.....kopott 180-ok vannak nálam, ingyé elvihetők próbára akinek kell....
Igazad van koma.Mit iszol?
Majd meglátogatlak.
dehogy is.160-ast csak vanyeknak linkeltem be a 180-at hogy ne kelljen a keresgéléssel bajlódnia.
Én értek a szép szóból meg azt vallom,hogy azt kell rátenni ,ami rá való.
márciusba aktuális lesz...
jó.....
én is erre gondoltam...sokan így használják...akkor nem rendelek a nagyvasról.
a 2-vel nagyobb elvileg elég, sőt talán még a gyári is, de ha gondolod mehet az elöl kisebb hátul gyári formáció.....végülis mások is azt használják és olcsóbb is lenne...
Ja.Csak böködöm a billentyűket.A távolság is segít.
nmtudsz parancsolni az újjaidnak, most meg pattog a zománc a fogaidról ijetedben
Ha két szemnél többje van akkor polip vagy mutáns.
Sanyi!
Hány szemes láncot néztél elég lesz a kettővel nagyobb hátsó lánckerékhez
vagy hagyjam a f@szba és előre egyel kissebb
mázlista
tuttam,h nm hiszed el rólam
áááá még véletlenül sem mondanám, hogy buzis egy olyannak aki késsel kaszabol......
Pedig igaza van.

Őőő, kérdezném, ha lehet, mit értesz -idézem, lányos gép- megfogalmazás alatt
vigyázz mit válaszolsz, metr leharapom as tokát a torkodról azt beleköpöm az üstbe