Háló fiatalok !
Most kezdek nézni újabb SV-t (2004-től...)
Van is vevőm a mostanira, de nem tudom, hogy eladjam-e addig míg nem találok helyette másikat. Nem akarok motor nélkül maradni a szezon közepén.
Szerintetek?
Üdv Mindenkinek
Eladtam a TL1000S-emet. Megmaradt egy pár Leo Vince Karbondob, K&N sportlégszűrő, egy Power Commander, alsó idomok, hátsó sárvédő (karbon ez is).
Mindezekből a kipufogó ami tutira jó az sv1000-hez (4 csavaros felfogatású) 90E a pár
309221150
sziasztok
Én a pilot povert azért vettem mert ki szerettem volna próbálni.Túra gumim volt már,sport gumim még nem.Emellett sokan illették dicsérő szavakkal a p.p-t.Az árában lényeges különbség nem volt így hát a p.p. mellett döntöttem.
A másik vágyam a piloat road2 csak mivel az jóval drágább így lemondtam róla.
Szatyi kollégának viszont javasolnék valami racsingosabb gumát mivel ő volt már pályán és szeretne is még menni.
Mindenki vegyen olyan gumit amilyet szeretne
Én is ezt vallom vettem rá 1 170es dunlopot de fel se raktam túladtam rajta mert itt is mondták a gyárit érdemes rárakni most fizukor veszek 1 conti road atack 2őt
erre én csak azt tudom mondani, nekem nem volt rossz érzés a 650-en a 180-as........egyszerűen ki kell próbálni és akinek bejön használjon olyat.....kopott 180-ok vannak nálam, ingyé elvihetők próbára akinek kell....
dehogy is.160-ast csak vanyeknak linkeltem be a 180-at hogy ne kelljen a keresgéléssel bajlódnia.
Én értek a szép szóból meg azt vallom,hogy azt kell rátenni ,ami rá való.
a 2-vel nagyobb elvileg elég, sőt talán még a gyári is, de ha gondolod mehet az elöl kisebb hátul gyári formáció.....végülis mások is azt használják és olcsóbb is lenne...
Őőő, kérdezném, ha lehet, mit értesz -idézem, lányos gép- megfogalmazás alatt
vigyázz mit válaszolsz, metr leharapom as tokát a torkodról azt beleköpöm az üstbe
Most kezdek nézni újabb SV-t (2004-től...)
Van is vevőm a mostanira, de nem tudom, hogy eladjam-e addig míg nem találok helyette másikat. Nem akarok motor nélkül maradni a szezon közepén.
Szerintetek?